Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 7.900 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK
Szűrők törlése

Szobainas, párna, egyedi vállfa, egyéb hálószoba kiegészítő a KIKOL Bútor Webáruházból

Hogyan válasszunk hálószoba kiegészítőt és milyen hálószoba kiegészítőt válasszunk?

Életünk jelentős részét a hálószobában töltjük, ezért különösen fontos annak pihentető, harmonikus kialakítása megfelelő hálószoba kiegészítők alkalmazásával. Mi szükséges mindehhez ?
A hálószobában lehetőség szerint csak a pihenéshez szükséges hálószoba bútorok legyenek jelen., kevés hálószoba kiegészítővel. Kerüljük a zsúfoltságot! Kényelmes, komfortos franciaágy, egyszemélyes ágy akár heverő is, kis éjjeliszekrény esetleg egy komód, vagy gardrob szekrény képezze csak a hálószoba bútorokat, kevés hálószoba kiegészítővel, díszítéssel. A hálószoba kiegészítők között aktivitást serkentő vagy munkavégzéshez szükséges bútordarab, díszítő elem ne legyen. Amennyiben a Fheng Sui szempontjait is figyelembe kívánjuk venni a hálószoba bútor és hálószoba kiegészítők kiválasztásánál és elhelyezésénél, akkor ügyeljünk arra, hogy tükör ne legyen hálószobánkban semmilyen formában. Amennyiben párra vágyunk úgy az apró hálószoba kiegészítőket pl. fényképet, gyertyát párosával helyezzük el hálószobánkban.
A KIKOL online bútoráruházából rendelhet egyedi, csak Önnek készített, természetes alapanyagokból készült LenArt dizájn hálószoba bútor kiegészítőket!

Tegye melegebbé otthonát, vásárolja meg a  hálószoba kiegészítőit!