200.000 Ft feletti vásárlás esetén
INGYENES ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK

Ülőgarnítúra anyaga

Ülőgarnítúra típusa

Ülőgarnítúra kivitele

Ülőgarnitúra szállítási kivitele

Szűrők törlése

Ülőgarnitúra 3+2+1, ülőgarnitúra 3+1+1 a KIKOL bútor webáruházból

Hogyan válasszunk modern ülőgarnitúrát és milyen ülőgarnitúrát válasszunk?

Az ülőgarnitúra szó hallatán mindenkinek a hagyományos összeállítású 3+2+1 ülőgarnitúra jut eszébe, amely egy három személyes általában kihúzható kanapé, rekamié és egy két személyes ágyneműtartós kanapéból vagy fotelből valamint egy egyszemélyes fotelből áll össze.
Napjainkban kevésbé népszerű ez a megoldás. Szerepét leginkább a sarok ülőgarnitúra, sarokkanapé veszi át. Talán nagyobb helyigényű, de mobilabban bővíthető és használható a 3+2+1 ülőgarnitúra összeállítás mint versenytársa a sarok ülőgarnitúra.
Amennyiben nagyon masszív, életre szóló és egyben kényelmes ülőgarnitúra a vágya, úgy ajánljuk a KIKOL által gyártott tömör fenyő fotel és két-, vagy háromszemélyes kanapé összeállításunkat, melyeket hagyományos és modern minimál stílusban is gyártunk. Óriási előnye ennek az ülőgarnitúra konstrukcióknak az, hogy bármikor, akár házilag is áthúzható a kárpit matrac, a látható fenyő fa részek pedig kis kézi csiszolást és lakkozást követően teljesen megújíthatók. Bútorboltunk széles nappali bútor kínálata lehetővé teszi, hogy ülőgarnitúrájához bármilyen kiegészítő bútort találjon, legyen az nappali szekrény, szekrénysor, komód.
A 3+2+1 ülőgarnitúra vásárlásakor ugyanazokat a szempontokat kell figyelembe venni mint azt a sarok ülőgarnitúra esetében leírtuk. Döntésünket személyes igényünk és anyagi lehetőségünk befolyásolja leginkább.
A 3+2+1 ülőgarnitúra általában költségesebb konstrukció mint a sarok ülőgarnitúra.
Újítsa meg nappali bútorát, cserélje le a használt ülőgarnitúrát! Rendeljen online, kényelmesen otthonról a gyártótól olcsó ülőgarnitúrát Budapestre, Szombathelyre, Nagykanizsára, Szegedre, Szolnokra, Kecskemétre, Debrecenbe, Nyíregyházára, bárhova országszerte és mi akár ingyen házhoz is szállítjuk az Ön számára.

Tegye melegebbé otthonát, keresse a  akciós olcsó ülőgarnitúráit!