Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 7.900 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK

Ülőgarnítúra anyaga

Ülőgarnítúra típusa

Ülőgarnítúra kivitele

Ülőgarnitúra szállítási kivitele

Szűrők törlése
Fenyo-ulogarnitura-3-2-1

Fenyő ülőgarnitúra 3+2+1

296 600 Ft

INGYENES
Több
színben

Mi szól egy ülőgarnitúra mellett?

Általában a nappaliba szokott kerülni, ha több részes kárpitozott bútorról van szó, hiszen a családi, baráti események javarészt itt zajlanak. Összegyűlünk a TV körül, elfogyasztjuk a vacsorát egy kényelmes fotelben, munka után végigdőlünk a kanapén, amit estére akár meg is ágyazhatunk, így el sem kell hagynunk a helységet. Miért jó, ha több darabból állítjuk össze ezeket a bútorokat? Rugalmasabbak a lehetőségek, hiszen több méret áll rendelkezésre. Az egyes elemeket át is tologathatjuk, ha változtatnánk a szoba elrendezésén. Ha megváltoznak az életkörülményeink, pl.: baba érkezik, a fotelt szoptatósfotelnek is használhatjuk a gyermek szobájába téve. ha tánctérre van szükség, csak arrébb toljuk a bútorokat és helyet nyerünk.
Ezzel szemben egy sarokülő fix elhelyezkedésű, arrébb tenni legfeljebb akkor tudjuk, ha hatalmas nappalunk van. Egy kanapénak könnyebben találunk új helyet is mérete miatt.

Ha több elemből áll az ülőgarnitúránk, mindenkinek meg lehet a saját helye a családban, a szoba 3 vagy 4 oldalába is tehetjük a bútordarabokat, így minden helyet ki tudunk aknázni.
Ha valamelyik elem sérül, a kárpit felszakad, könnyebben cserélhető, javítható az egyszerűbb mozgatása miatt.

Összeválogathatjuk különböző stílusokból, színekből is a fotelt, kanapét, ma már kifejezetten trendi a bohém, vidám stílusú otthon.