Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 7.900 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK

Gyerekszék lábazat anyaga

Szűrők törlése
-10%
Gyerek-szett-1-2--kek-zold-feher-BALTO

Gyerek szett 1+2, kék/zöld/fehér,BALTO

22 900 Ft

-10%
Gyerek-szett-1-2--rozsaszin-korall--BALTO

Gyerek szett 1+2, rózsaszín/korall, BALTO

22 900 Ft

-10%
Gyerek-szett-1-4--szines--ZILBO

Gyerek szett 1+4, színes, ZILBO

22 500 Ft

Ovis szék, gyerek forgószék, gyerek szék a KIKOL Bútor Webáruházból

Hogyan válasszunk gyerekszéket, gyerek forgószéket és milyen gyerekszéket, forgószéket válasszunk?

A KIKOL több mint 30 éves gyerekszék , gyerek fotel és általában bababútor ill. gyerekbútor gyártói múlttal rendelkezik.
Mindebből kifolyólag gyerekszék, gyerekfotel, babaágy, kiságy, kombi kiságy, emeletes ágy, pelenkázó komód stb., bármilyen bababútor és gyerekszoba bútor összeállítást  megtalál online bútorboltunkban.
A KIKOL gyerekszoba bútor, ifjúsági bútor semmilyen egészségre káros anyagot nem tartalmaz!
A gyerekszék esetében a megfelelő méret és ergonómiai kialakítás a legfontosabb szempont. Bútorboltunk kínálatában szereplő gyerekszék mindegyike a lakásba történő egyszerű felszállítást lehetővé tevő többnyire lapra szerelt csomagolásban kerül kiszállításra. Kivétel ez alól a kisméretű ovis szék, amely összeszerelt kivitelű. Akár ingyen is házhoz szállítjuk országszert. Rendeljen, bababútort, gyerekbútort ezen belül bármilyen forgószéket,  gyerekszéket, Budapesten, Székesfehérváron, Salgótarjánba, Sopronban,Szombathelyen, Szegeden, Pécsett, Debrecenben, Miskolcon, Nyíregyházán, Kecskeméten, Szolnokon, Kaposváron, Nagykanizsán vagy bárhol az országban. A gyerekszék minden elemét Budapesten emeletre is felvisszük és vállaljuk az összeszerelését is.
Reméljük Önt is, aki most e sorokat olvassa, hamarosan az elégedett KIKOL gyerekszék illetve bababútor és gyerekbútor vásárlók körében köszönthetjük.
További nagy előnye az általunk gyártott és forgalmazott gyerekszoba bútoroknak legyen az gyerekszék, gyerek forgószék, ovis szék hogy a gyerekkel együtt nőve végig kihasználhatják azokat. Hosszú éveken át kiegészíthetőek az új igényekhez igazodva.

Tegye különlegessé gyerekének szobáját, vásárolja meg a  új, akciós, olcsó, strapabíró gyerekszékeit, gyerek forgószékeit, ovis székeit!