200.000 Ft feletti vásárlás esetén
INGYENES ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK

Fotel/fotelágy anyaga

Fotel/fotelágy típusa

Fotel/fotelágy kivitele

Egyszemélyes vagy kétszemélyes fotel/fotelágy?

Ágyneműtartós fotel/fotelágy?

Fotel/fotelágy szállítási kivitele

Szűrők törlése

Fotelágy, relax fotel, rattan fotel, forgó fotel, olcsó fotel, modern fotel a KIKOL bútor Webáruházból

Hogyan válasszak kinyitható fotelágyat vagy kényelmes fotelt?

Választásunk legfontosabb szempontja a fotel ill. fotelágy funkciója. Amennyiben az Önnek legjobban illő fotelünk kinyitható fotel, úgy az ágyneműtartós rész kinyitását követően a fotel ágyazhatóvá válik és az eredmény egy egyszemélyes ágy, fotelágy lesz.
Önállóan illetve ülőgarnitúrák részeként is megtalálhatóak a szivacsos vagy rugós ülőfelületű tömörfa fenyő, kárpitozott fotelek széles választékban. Ajánlunk teljesen kárpitozott dizájn és masszív fenyőfa karfákkal készített egyszemélyes, kétszemélyes és háromszemélyes foteleket egyaránt.
Szeretnénk figyelmébe ajánlani:
Nagyon népszerű bútor az egyszerre kényelmes ülő és fekvő felülettel is bíró ágyneműtartós Max kanapéágyunk, mely remek fotelágy funkcióját is betöltheti lakásában és nyaralójában egyaránt. Kiemelnénk még a fenyő fotelágyunkat amelynek kétszemélyes rekamié verziója is készül. Az egy és kétszemélyes fotelágy és kanapéágy a vendégágy funkcióját is betöltheti.
Méltán népszerű a kínálatunkban szereplő relax fotelt, amely egyben remek szoptatós fotel is. Rendkívül kényelmes kismamák számára szoptatás alkalmával. De nemcsak szoptatáshoz ajánljuk ezt a kényelmes karosszéket, hanem szettünk remek hintaszék is egyben. Bizton állíthatjuk, hogy a délutáni szunyókáláshoz nem talál kényelmesebb fotelt az általunk forgalmazott relax fotel és zsámoly összeállításnál.
Lakása tele van használt bútorral?
Használt fotel, használt fotelágy, használt relax fotel, használt hintaszék, használt rekamié, használt szoptatós fotel, ne habozzon cserélje le most. Közvetlenül a KIKOL gyáraiból jó minőségű olcsó fotel, olcsó fotelágy, olcsó relax fotel, olcsó hintaszék, olcsó rekamié, olcsó szoptatós fotel most akár ingyen házához szállítással.

Tegye kényelmessé otthonát, vásárolja a
fotelét vagy fotelágyát!