200.000 Ft feletti vásárlás esetén
INGYENES ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK

Szekrénysor anyaga

Szekrénysor típusa

Szekrénysor szállítási kivitele

Szűrők törlése

Nappali szekrénysor, szekrénysor sokféle kivitelben a KIKOL Bútor Webáruházból

Hogyan válasszak modern szekrénysort, nappali szekrénysort és milyen szekrénysort válasszak?

A megfelelő szekrénysor kiválasztásánál a praktikum és a hely szükséglet a két legfontosabb szempont. Azt is figyelembe kell venni, hogy az egyes elemeket be tudom –e vinni a kívánt helységbe. Amennyiben szűkös átjárón ill. ajtón keresztül kell a szállítást végezni, úgy mindenképp lapra szerelt szekrényt vásároljon. Online bútorbolt kínálatunkban megtalálható többféle elemes egyedileg is összeállítható szekrénysor bútorlapból vagy akár tömör fából készítve.
A legmodernebb dizájn szekrénysortól a klasszikus tömör fenyő illetve a bio olajjal kezelt bükk és tölgy szekrénysorig minden megtalálható kínálatunkban. Szekrénysort ajánlunk háló-, nappali-, konyha- és gyerekszobába is. Különleges bio olajjal kezelt svájci és német exportra gyártott tömör tölgy és bükk szekrénysorok csak a KIKOL Bútor Webáruházban elérhetők, rendkívül jó áron. Általánosságban elmondható, hogy kedvezőbb áru a gyárilag ajánlott szekrénysor összeállítás, mint az egyedileg kiválasztott elemekből készült szekrénysor.
A szekrénysorban lévő szekrény elemek lehetnek lapra illetve összeszerelt kivitelűek is. A lapra szerelt elemek minden esetben kiváló minőségű alapanyagokból és erős vasalatokkal ellátva készülnek. Ezért a lapra szerelt szekrényekből összeállított szekrénysor helyét, összeállítását tetszőlegesen többször is meg lehet változtatni anélkül, hogy a többszöri szét és összeszerelés kapcsán a szekrénysor veszítene minőségéből.
Miért érdemes a KIKOL Bútor Webáruházból vásárolnia? Mert ár-érték arányban a legjobbat kínáljuk az Ön számára és akár ingyen is házhoz szállítjuk szekrénysorát! Rendeljen szekrénysort Budapesten, Debrecenben, Szegeden, Szolnokon, Székesfehérváron, Miskolcon vagy Nyíregyházán, bárhol országszerte mi ingyen házhoz szállítjuk. Budapesten vállaljuk az emeletre felvitelt és összeszerelést is.

Tegye melegebbé otthonát, keresse a  akciós olcsó szekrénysorait!