Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 7.900 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK

Kerti asztal anyaga

Kerti asztal kivitele

Kerti asztal szállítási kivitel

Szűrők törlése

Összecsukható balkon asztal, erkély asztal, kerti asztal nagy választékban a KIKOL Bútor Webáruházból

Hogyan válasszunk kerti asztalt, erkély asztalt, balkon asztalt és milyen kerti asztalt, erkély asztalt, balkon asztalt válasszunk?

Kerti asztal vásárlásakor sokféle szempontot szükséges figyelembe venni.
Mi a fontos a praktikum vagy a dizájn? Amennyiben praktikus étkezőasztalt szeretne, úgy mindenképp bővíthető, könnyen tisztítható mellett döntsön. A kihúzás, toldólapozás sok esetben gátat szabhat az egyedi dizájn elképzeléseinek. Sőt egy tetszetős üveglapos, vagy könnyen szennyeződő, nehezen tisztítható kerti asztal lap is megkeserítheti a mindennapi használatot. A meghitt étkezések helyett könnyen a napi központi feszültség tárgyává válhat az kerti asztal. Ugyanakkor előnyös az olyan kerti asztal amely önmagában is dekoratív, könnyen tisztán tartható, nem szükséges asztalterítővel letakarni, és így elkerülhető sok felesleges mosás, vasalás.
Mivel a család nyári hétköznapjaiban központi szerepet tölthet be a kerti asztal, így fontos, hogy masszív legyen. Ebben az esetben a legmegbízhatóbb a tömörfa kerti asztal, fém kerti asztal. Svájci és német exportra gyártott bio olajjal kezelt tömör bükk és tölgyfa étkezőasztalaink masszívak, könnyedén  nagyobbíthatók  és gyönyörűek. További tömör fa kerti asztal kínálatunk a rusztikus méhviasszal kezelt és natur lakkozott kivitelű, melyekhez szintén megtalálja webshopunkban a megfelelő kiegészítő bútorokat is.
Újdonság a gőzölt bükkből készült praktikus, összecsukható kerti asztal, összecsukható kerti székkel. Garázsban, melléképületbe kis helyen tárolható, kézben könnyen hordozható.
Kínálatunkból nem maradhatnak ki a minimál stílust képviselő asztalok sem.
A KIKOL Bútor Webáruházból az étkezőasztalokhoz megfelelő széket is biztosan tud vásárolni, és ha a vásárlás összege eléri az 50.000 Ft –ot, mi ingyen házhoz is szállítjuk az Ön számára országszerte. Legyen a szállítási címe az étkezőasztalnak Budapest, Szeged, Debrecen, Miskolc, vagy Nyíregyháza stb. országszerte bárhova.

Tegye egyedivé kertjét, balkonját, erkélyét, vásárolja meg a  új akciós olcsó, jó minőségű fa és fém összecsukható kerti asztalait, balkon asztalait, erkély asztalait!