Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 7.900 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK

Fenyő éjjeliszekrény szállítási kivitele

Szűrők törlése

Fenyő éjjeliszekrény a KIKOL Bútor Webáruház kínálatából

Miért válasszak fenyő éjjeliszekrényt?

Mindenekelőtt szeretnénk eloszlatni azt a téveszmét, hogy környezet károsítás a fenyőbútorok gyártására kivágott fa. Mindenki számára ismert tény, hogy a fa is öregszik és eléri azt az életkort amikor már muszáj kivágni. Szerencsére jó ideje előírás, hogy minden kivágott fa helyére legalább kettő újat kell ültetni. Az is elfogadott tény, hogy az újulat sokkal több oxigént termel, mint az elöregedett vágásérett fa. Tehát aki például fenyő éjjeliszekrényt vásárol, az egyben a fenntartható fejlődésért is tesz.
A KIKOL több mint 30 éves fenyő éjjeliszekrény gyártói múlttal rendelkezik. Minek köszönheti töretlen népszerűségét a fenyő éjjeliszekrény illetve általában a tömör fenyő fa bútorok? Elsősorban az egészségre gyakorolt rendkívül jó hatásának.
 Fenyő éjjeliszekrény és egyéb tömörfa bútorokkal berendezett környezetben nincs stresszt, allergiát, asztmát okozó elektromosan töltött lebegő por.
A fa szerkezetéből adódóan a légköri viszonyoknak megfelelően tudja biztosítani az optimális páratartalmat. Régi fenyő éjjeliszekrény ill. bármilyen más fenyőbútor vásárlóink állítják, hogy nem lesz szükség párologtatóra szobájában.
A fenyő éjjeliszekrények általában lakkal illetve méhviasszal kezeltek. Bármelyik tömörfa bútorunkról elmondható, hogy egészségre káros anyagot nem tartalmaznak!
A fenyő éjjeliszekrény lakásba történő egyszerű felszállítást lehetővé tevő többnyire lapra szerelt csomagolásban, akár ingyen is házhoz szállítjuk országszerte. A lapra szerelt fenyő éjjeliszekrényt és a hozzárendelt fenyő ágyat, ágykeretet és matracot Budapesten emeletre is felvisszük és vállaljuk az összeszerelését is. A speciális erős vasalatoknak és a tömör fa szerkezetnek köszönhetően akár több költözést is kibírnak úgy, hogy a stabilitás megmarad. Többek között ennek is tudható be a fenyő éjjeliszekrény, egyszemélyes ágy, franciaágy, heverő töretlen népszerűsége évtizedek óta. Fenyő éjjeliszekrény, ágy és ágykeret ill. matrac vásárlóink már rég megtapasztalták, hogy " A KIKOL egy életre szól", hiszen fenyő éjjeliszekrény is a tömör keményfa bútorokkal egyetemben elnyűhetetlen. Kis csiszolással, lakkozással és új textil kiegészítőkkel bármikor divatos, új fenyő hálószoba bútor varázsolható segítségükkel.

Reméljük Önt is, aki most e sorokat olvassa, hamarosan az elégedett KIKOL fenyő éjjeliszekrény és hálószoba bútor vásárlóink körében üdvözölhetjük!
További nagy előnye az általunk gyártott fenyő éjjeliszekrénynek és általában a fenyő hálószoba bútornak hogy a legmodernebb minimál stílustól a hagyományos méhviasszal kezelt rusztikus stílusú fenyő éjjeliszekrény is megtalálhatók kínálatunkban.

Ölelj meg mindennap egy fát, vásárold a fenyő éjjeliszekrényét!