Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 7.900 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK

Ágyneműtartó anyaga

Ágyneműtartós szállítási kivitele

Szűrők törlése

Görgős ágyneműtartó, kihúzhatós ágyneműtartó a KIKOL Bútor Webáruházból

Hogyan válasszunk ágyneműtartót és milyen ágyneműtartót válasszunk?

Első legfontosabb szempont, hogy a már meglévő hálószoba bútor stílusához igazodó ágyneműtartót kell keresnem. El kell döntenem, hogy mekkora helyet szánok  az ágyneműtartó elhelyezésére. Figyelembe kell venni az ágyneműtartó elhelyezkedését is. Fontos szempont a szabad mozgástér biztosítása. A könnyű takaríthatóság, és az ágyneműtartó stabilitása is fontos.  Készüljön az ágyneműtartó tömör fából, natur lakkozott, pácolt, bio olajjal vagy rusztikus méhviasszal kezelt kivitelben, illetve bútorlapból, vagy ezek kombinációjaként, bútoráruházunkban talál megfelelőt.
A legpraktikusabb és helytakarékos megoldás az egyszemélyes ágy és heverő illetve franciaágy és francia ágykeret alatt elhelyezett vagy az ágyakba beépített ágyneműtartó. Amennyiben az ágyneműtartó az ágy alól kihúzható görgőkön gurul, úgy ügyelni kell a megfelelő padozat kiválasztására, hogy a görgő ne tudja felsérteni a padlót. Felhajtható ágyneműtartó választása esetén a nehezebb matracok felemelése problémát okozhat. Ebben az esetben a költségesebb, de könnyű mozgatást lehetővé tevő gázrugós megoldás mellett döntsünk. Sarokkanapé és ülőgarnitúra vásárlása esetén is győződjünk meg arról, hogy tartalmaz-e számunkra elegendő nagy ágyneműtartót a kanapé, vagy sarok ülőgarnitúra. A 3+2+1 ülőgarnitúrák általában több ágyneműtartót tartalmaznak. Esetükben a 3-as ülőrész a rekamié  és a kettes ülőrész is hordoz magában ágyneműtartót. A KIKOL online bútorbolt sokféle ágyneműtartó megoldást kínál. Talál nálunk kedvére való étkezőgarnitúrát a hagyományos és modern minimál stílus kedvelője egyaránt.
Cserélje le használt ágyneműtartóját és rendeljen a gyártótól jó minőségű ágyneműtartót otthonról kényelmesen, online bútorboltunkból Budapestre, Szegedre, Szolnokra, Kecskemétre, Sopronba, Pécsre, Debrecenbe, Szekszárdra, Szombathelyre, Miskolcra, Nyíregyházára, Salgótarjánba, bárhova országszerte, és mi akár ingyen házhoz is szállítjuk az Ön számára. Az ágyneműtartóra 14 napos visszavásárlási garanciát vállalunk, amennyiben nem fér el, vagy mégsem tetszik Önnek, kockázat nélkül visszaküldheti.

Tegye kényelmessé hálószobáját, vásárolja meg a  új, olcsó, jó minőségű ágyneműtartóját!