200.000 Ft feletti vásárlás esetén
INGYENES ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK

Étkezőasztal lábazat anyaga

Étkezőasztal kivitele

Étkezőasztal szállítási kivitele

Szűrők törlése

Étkezőasztal, ebédlőasztal nagy választékban a KIKOL Bútor Webáruházból

Hogyan válasszunk étkezőasztalt és milyen étkezőasztalt válasszunk?

Étkezőasztal vásárlásakor sokféle szempontot szükséges figyelembe venni. Praktikus étkezőasztalt vagy modern étkezőasztalt szeretne? Amennyiben praktikus étkezőasztalt szeretne, úgy mindenképp bővíthető étkezőasztal, illetve könnyen tisztítható étkezőasztal mellett döntsön. A kihúzás, toldólapozás sok esetben gátat szabhat az egyedi dizájn elképzeléseinek. Sőt egy tetszetős üveglapos étkezőasztal, vagy könnyen szennyeződő, nehezen tisztítható étkezőasztal lap is megkeserítheti a mindennapi használatot. A meghitt étkezések helyett könnyen a napi központi feszültség tárgyává válhat az étkezőasztal. Ugyanakkor előnyös az olyan étkezőasztal amely önmagában is dekoratív, könnyen tisztán tartható, nem szükséges asztalterítővel letakarni, és így elkerülhető sok felesleges mosás, vasalás.
Mivel a család mindennapjaiban központi szerepet tölt be az étkezőasztal, így fontos, hogy masszív legyen. Ebben az esetben a legmegbízhatóbb a tömörfa étkezőasztal. Svájci és német exportra gyártott bio olajjal kezelt tömör bükk és tölgyfa étkezőasztalaink masszívak, könnyedén  nagyobbíthatók  és gyönyörűek. Külön előnyük, hogy az étkezőasztalok stílusával harmonizáló nappali és ebédlő szekrények is készülnek a KIKOL gyáraiban. További tömör fa étkezőasztal kínálatunk a rusztikus méhviasszal kezelt és natúr lakkozott kivitelű, melyekhez szintén megtalálja webshopunkban a megfelelő kiegészítő bútorokat.
Kínálatunkból nem maradhatnak ki a minimalista stílust képviselő étkezőasztalok sem.
A KIKOL Bútor Webáruházból az étkezőasztalokhoz megfelelő széket is biztosan tud vásárolni, és ha a vásárlás összege eléri az 50.000 Ft–ot, mi ingyen házhoz is szállítjuk az Ön számára országszerte. Legyen a szállítási címe az étkezőasztalnak Budapest, Szeged, Debrecen, Miskolc, vagy Nyíregyháza stb.

Tegye szebbé otthonát, vásárolja meg a  akciós olcsó étkezőasztalait, ebédlőasztalait!