Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 7.900 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK

Fenyő kanapé/kanapéágy típusa

Fenyő kanapé/kanapéágy kivitele

Ágyneműtartós fenyő kanapé/kanapéágy?

Fenyő kanapé/kanapéágy szállítási kivitele

Szűrők törlése

Fenyő kanapé és fenyő kanapéágy a KIKOL Bútor Webáruházból

Hogyan válasszak fenyő kanapét vagy fenyő kanapéágyat?

Mindennapjaink egyik legnépszerűbb bútordarabja a fenyő kanapé ill. kanapéágy. A fenyő bútorok töretlen népszerűsége az egészségre gyakorolt jó hatásának és időtállóságának egyaránt köszönhető.
Na de milyen fenyő kanapé ill. kanapéágy való Nekem?
Első szempont mire akarom használni a fenyő kanapét? Folyamatos ülésre, néha fekvésre is vagy mindkettőre egyformán? Kihúzva is kényelmes, egy síkú a fekvő felület a KIKOL által gyártott valamennyi fenyő kanapé ill. kanapéágyon. Modern, minimál stílusban készült praktikusan átalakítható a Beach és Pool fenyő kanapéágy, amely szintén kényelmes ülő és fekvő bútor egyaránt. Nagyon népszerű termékünk még a tömör fenyő kerettel bíró, vendégággyal rendelkező, szendvics kanapéágy, és a szintén tömör fenyő sok tároló hellyel rendelkező 5 fiókos kanapéágy keret is. Mindkét fenyő kanapé, kanapéágy nagy előnye, hogy bármilyen az Ön igényeinek megfelelő 90x200 cm-es matrac elhelyezhető benne. Népszerű fenyő nappali bútor családunk a Garden, amely fenyő kanapé és egy illetve kétszemélyes fotel kombinációja.
Amennyiben bármilyen fenyő kanapé esetében az ülésmélység meghaladja a 60 cm-t, úgy mindenképp szükség van legalább néhány párnára a derék megtámasztására. Vásárlás előtt tájékozódjon miből készült a fenyő kanapé, kanapéágy váza! Az igazán  időtálló megoldás a tömör fenyő kanapé, kanapéágy, fotelágy, kényelmes kárpitos ülő és fekvő részekkel kiegészítve. Az általunk gyártott nappaliba és gyerekszobába is ajánlott kanapé és kanapéágy variációk döntő többségében könnyen akár házilag is átkárpitozhatók. A KIKOL Bútor Webáruház által kínált fenyő kanapé, kanapéágy, fotelágy, rekamié nagy előnye, hogy kiegészíthetők bármilyen stílusú általunk gyártott fenyő nappali bútorral is.
A tömör fenyő nappali bútorok mint például a fenyő fotel, fotelágy, rekamié, kanapé, kanaapéágy, szekrény, vitrin stb. egy rendkívül egészséges, természetes életteret teremt az Ön  számára.
A KIKOL bútor webáruházon keresztül főleg a saját gyárainkban készült fenyő kanapé illetve kanapéágy kerül értékesítésre, ezért sok esetben lehetőség van az egyedi méretre történő gyártásra is. Továbbá az online bútorboltunkban történő rendelése esetén a  termék adatlap jobb oldalán a főkép mellett található "Tegye egyedivé" menüpontnál választhat még különböző opciók közül, hogy minél inkább az Ön igényei szerint, az Önnek legmegfelelőbb fenyő kanapét illetve kanapéágyat gyártsuk le.
Amennyiben ár-érték arányban a legjobb időtálló, olcsó kanapé ill. kanapéágy megoldást keresi akkor KIKOL fenyő kanapét mindenképp!
Cserélje le használt fenyő kanapéágyát új minőségi olcsó kanapéágyra 14 napos gyártói visszavásárlási garanciával. és mi akár ingyen házhoz szállítjuk. Rendeljen fenyő kanapét Debrecenbe, Budapestre, Miskolcra vagy Szegedre, Pécsre bárhova országszerte.

fenyő kanapé egy életre szól!