200.000 Ft feletti vásárlás esetén
INGYENES ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK

Fenyő ágy/ágykeret típusa

Ágyneműtartós fenyő ágy/ágykeret?

Fenyő ágy/ágykeret szállítási kivitele

Szűrők törlése

Fenyő ágy és fenyő ágykeret a KIKOL Bútor Webáruházból

Miért fenyő ágyat vagy fenyő ágykeretet válasszak?

A KIKOL több mint 30 éves fenyő ágy gyártói múlttal rendelkezik. Első bútordarabunk egy dió pácolt esztergályozott elemeket is tartalmazó fenyő ágykeret volt, melyet a KIKOL tulajdonos terhes felesége számára készített nagy gondossággal.
Minek köszönheti töretlen népszerűségét a fenyő ágy, ágykeret és általában a tömör fenyő fa bútorok? Elsősorban az egészségre gyakorolt rendkívül jó hatásának.
Fenyő ággyal, ágykerettel és egyéb tömörfa bútorokkal berendezett környezetben nincs stresszt, allergiát, asztmát okozó elektromosan töltött lebegő por.
A fa szerkezetéből adódóan a légköri viszonyoknak megfelelően tudja biztosítani az optimális páratartalmat. Régi fenyő szekrény ill. bármilyen más fenyőbútor vásárlóink állítják, hogy nem lesz szükség párologtatóra szobájában.
Mindebből kifolyólag pihenésre, hálószobába, gyerekszobába kifejezetten javasolt fenyő ágy ill. ágykeret használata.
A fenyőbútoraink általában lakkal, dió és cseresznye páccal, illetve méhviasszal kezeltek. Bármelyik tömörfa bútorunkról elmondható, hogy egészségre káros anyagot nem tartalmaznak!
A fenyő ágy, ágykeret a lakásba történő egyszerű felszállítást lehetővé tevő többnyire lapra szerelt csomagolásban kerül kiszállításra. Akár ingyen is házhoz szállítjuk országszerte, legyen igény fenyő ágy, ágykeretre Budapesten, Székesfehérváron,Sopronban, Szombathelyen, Szegeden, Pécsett, Debrecenben, Miskolcon, Nyíregyházán stb. bárhol az országban. A lapra szerelt fenyő ágyat Budapesten emeletre is felvisszük és vállaljuk az összeszerelését is. A speciális erős vasalatoknak és a tömör fa szerkezetnek köszönhetően akár több költözést is kibírnak úgy, hogy a stabilitás megmarad. Többek között ennek is tudható be a fenyő ágyak töretlen népszerűsége évtizedek óta. Fenyő ágy vásárlóink már rég megtapasztalták, hogy " A KIKOL egy életre szól", hiszen fenyő ágykereteink a tömör keményfa bútorokkal egyetemben elnyűhetetlenek. A fenyő ágykereteinkbe bármilyen forgalomban lévő matrac elhelyezhető, sőt készítünk felhajtható ágyneműtartós fenyő egyszemélyes és francia ágykeretet is. Újra népszerű a rákárpitozott szivacsos ill. rugós matracos fenyő heverő. Kínálatunkban többféle akár kárpitozott fejvégű fenyő heverő is megtalálható. A KIKOL a legtöbb egyszemélyes és francia fenyő ágyat és ágykeretet is készíti egyedi méretben is.
A napokban mondta egy kedves debreceni vásárlónk, hogy a legjobb befektetés KIKOL fenyőbútort vásárolni. " 30.000 Ft-ért vettem a hosszabbítható barba ágyukat, két gyerek felnőtt benne, és még az interneten 25.000 Ft-ért eladtam. Fenyőbútoron kívül mutasson még ilyet valaki!"
Reméljük Önt is, aki most e sorokat olvassa, hamarosan az elégedett KIKOL egyszemélyes fenyő ágy, ágykeret, fenyő heverő és fenyő francaágy vásárlóink körében üdvözölhetjük!
Szeretnénk eloszlatni azt a téveszmét, hogy környezet károsítás a fenyőbútorok gyártására kivágott fa. Mindenki számára ismert tény, hogy a fa is öregszik és eléri azt az életkort amikor már muszáj kivágni. Szerencsére jó ideje előírás, hogy minden kivágott fa helyére legalább kettő újat kell ültetni. Az is elfogadott tény, hogy az újulat sokkal több oxigént termel, mint az elöregedett vágásérett fa. Tehát aki például fenyő ágyat vásárol, az egyben a fenntartható fejlődésért is tesz.
További nagy előnye az általunk gyártott fenyő ágy, ágykeretnek, hogy a legmodernebb minimál stílustól a hagyományos pácolt és méhviasszal kezelt rusztikus fenyő ágy is megtalálhatók kínálatunkban.

Tegye melegebbé otthonát, vásárolja a fenyő ágyát, fenyő ágykeretét!