Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 7.900 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK

Fürdőszoba tükör anyaga

Fürdőszoba tükör szállítási kivitele

Szűrők törlése

A termékek feltöltés alatt...

Fürdőszoba tükör a KIKOL Bútor Webáruházból

Hogyan válasszunk fürdőszobába tükröt és milyen fürdőszoba tükör legyen?

Modern, igényes, elegáns, praktikus fürdőszoba szekrényt keres fürdőszoba tükörrel kiegészítve? Jó helyen jár! A KIKOL online bútorboltjában a legkülönlegesebb svájci és német exportra is gyártott tömörfa és bútorlap kombinációjából álló fürdőszoba szekrény összeállítástól kezdve a bútorlapból készült minimál stílusú és natúr lakkozott, vagy pácolt tömör fenyő fürdőszoba szekrény összeállításig mindent megtalál. Mindegyik család tartalmaz fürdőszoba tükör elemet is. Fürdőszoba szekrényink nagy népszerűsége a bútor elemek remek formavilágának, valamint a sokféle praktikus és egymással bővíthető elem választékának is köszönhető. Praktikus és fontos fürdőszoba bútor elem a fürdőszoba tükör is.
Válogasson kényelmesen kedvére, és mi akár ingyen is házhoz szállítjuk a megálmodott fürdőszoba szekrény összeállítást a fürdőszoba tükörrel együtt.
Kínálatunkban megtalálható a könnyen helyszínre szállítható lapra szerelt elemeket tartalmazó fürdőszoba szekrény összeállítás és a teljesen összeépített fürdőszoba tükrös szekrényeket tartalmazó is. Bizonyos esetekben egyedi elképzeléseit is van módunk megvalósítani a fürdőszoba szekrény összeállításában.
Álmodja meg kényelmesen a fotelben otthon a fürdőszoba szekrényét Budapesten, Győrben, Székesfehérváron, Kaposváron, Debrecenben, Szegeden, Pécsett , Miskolcon, Nyíregyházán, Salgótarjánban, Egerben, Sopronban, Kecskeméten, Szolnokon vagy egy kis faluban, bárhol az országban és mi akár ingyen házhoz szállítjuk , sőt Budapesten emeletre felvisszük és össze is szereljük Önnek a fürdőszoba szekrényt, a fürdőszoba tükörrel együtt.

Tegye még szebbé fürdőszobáját, vásároljon egyet a  fürdőszoba tükörjei közül.