Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 7.900 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Montessori ágyak

Montessori ágyak családi vállalkozásoktól

Mi a KIKOL-nál, mint 30+ éves családi vállalkozás, hiszünk a családi értékekben. Ezért csak olyan gyerekágyakat készítünk vagy forgalmazunk, ami tartós, minőségi.
Saját gyerekeinkkel szerzett tapasztalatok, mind az alvás, mind a gyereknevelés terén segítettek gyerekágyaink kifejlesztésében.
Ezekbe az ágyakba bátran befekhetsz gyermeked mellé, szétszetheted, összerakhatod újra, nem fogsz csalódni a minőségben.
Saját készítésű ágyainkat kérheted egyedi méretben is hozzá való matraccal, forgalmazott ágyainkat pedig nem csak natúr vagy fehér, de több féle színben is.
Sok kiegészítővel segítjük a gyerekszobád otthonosabbá tételét, mint kárpitozott fali panelek, vagy egyéb gyerek önállóságát segítő montessori bútorok és fejlesztő játékok.
Ha kérdésed van ne habozz, keress fel minket, Facebook és Instagram oldalunkon sok elkészített bútorunkkal találkozhatsz, TikTokon pedig betekinthetsz üzemünkbe és mindennapjainkba!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK
Szűrők törlése

Montessori ágyak a gyerek önállóságának szolgálatában

Mi is a montessori módszer lényege? Nehéz összefoglalni pár mondatban, hiszen Maria Montessori egész életművét szentelte módszerének kifejlesztésére, mely a gyermek megfigyelésén alapul, önálló emberi lényként tekint minden gyerekre, akiknek környezetét úgy alakíthatjuk ki, hogy önállóan tudjanak benne játszani, mozogni, játék útján megismerni a világot.
Ehhez egy nagyszerű kezdet egy olyan montessori ágy, amiből a gyermek ki és be tud szállni önállóan, a szülő segítsége nélkül.
Nekünk szülőknek ez csak előnyünkre válhat, nem csak az önálóbb gyereknevelés felé vezető úton haladhatunk, hanem gyermekünk és saját alvásminőségünkben is nagy változások történhetnek.

Montessori gyerekággyal az átaludt éjszakáért?

Ki ne szeretné végre átaludni az éjszakát? Az ilyen gyerekágyakban a gyermek nem érzi úgy, hogy be van zárva, mivel ő maga mehet be és alhat el a saját környezetében, és nem beteszik miután elaludt az ölünkben vagy máshol, ezért biztonságot nyújt neki. Sorolhatnánk az ilyen montessori gyerekágyak és maga a módszer előnyeit, de legjobb, ha kipróbálod amire sok anyuka és szülő esküszik. Ez nem egy új new age hype, hanem tudományos megfigyelésen alapuló gyereknevelési technika, ami a szülőt és gyereket egyszerre segíti. :)