Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 5.500 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK
Szűrők törlése
Új termék
Balkon-osszecsukhato-asztal-UTOLSo-DARAB

Balkon összecsukható asztal UTOLSÓ DARAB

22 700 Ft

etkezo-butor-garnitura-LIONA

Étkező bútor garnitúra LIONA

453 100 Ft

Új termék
etkezogarnitura-BOXER

Étkezőgarnitúra BOXER

41 900 Ft

Új termék
etkezosarok--CORNER

Étkezősarok CORNER

124 700 Ft

Több
színben

Étkező garnitúra, étkezőasztal székekkel, paddal a KIKOL Bútor Webáruházból

Hogyan válasszunk étkező garnitúrát, milyen étkező garnitúrát válasszunk?

Első legfontosabb szempont, hogy a már meglévő nappali és konyhabútor stílusához igazodó étkezőgarnitúrát kell keresnem. El kell döntenem, hogy mekkora helyet szánok  a z étkezőgarnitúra elhelyezésére. Figyelembe kell venni a tálalószekrény elhelyezkedését is. Fontos szempont a szabad mozgástér biztosítása. A könnyű takaríthatóság, és az étkezőasztal stabilitása is fontos. Ne kelljen a gyerekkel naponta vitázni, hogy ne mozgassa az étkezőasztalt, mert kilöttyen a leves. A KIKOL online bútorbolt sokféle étkezőgarnitúrát és megoldást kínál. Talál nálunk kedvére való étkezőgarnitúrát a hagyományos és modern minimál stílus kedvelője egyaránt. Többféle praktikus sarokpados megoldást is kínálunk.
Készüljön az étkező garnitúra tömör fából, natúr lakkozott, pácolt, bio olajjal vagy rusztikus méhviasszal kezelt kivitelben, illetve  bútorlapból, vagy ezek kombinációjaként, bútoráruházunkban talál megfelelőt.
Cserélje le használt étkező garnitúráját és rendeljen a gyártótól jó minőségű olcsó étkezőgarnitúrát otthonról kényelmesen, online bútorboltunkból Budapestre, Szegedre, Szolnokra, Kecskemétre, Sopronba, Pécsre, Debrecenbe, Szekszárdra, Szombathelyre, Miskolcra, Nyíregyházára, Salgótarjánba, bárhova országszerte, és mi akár ingyen házhoz is szállítjuk az Ön számára. Az étkezőgarnitúrára 14 napos visszavásárlási garanciát vállalunk, amennyiben nem fér el, vagy mégsem tetszik Önnek, kockázat nélkül visszaküldheti.

Cserélje le kényelmetlen, használt étkezőszékét, étkezőasztalát új, minőségi, olcsó étkezőszékre, ebédlőszékre, étkező garnitúrára a  bútoráruház kínálatából.