200.000 Ft feletti vásárlás esetén
INGYENES ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK

Fenyő szekrény típusa

Fenyő szekrény kivitele

Fenyő szekrény szállítási kivitele

Szűrők törlése

Fenyő szekrény a KIKOL Bútor Webáruház kínálatából

Miért fenyő szekrényt válasszunk és milyen fenyő szekrényt válasszunk?

A KIKOL több mint 30 éves fenyő szekrény gyártói múlttal rendelkezik. Minek köszönheti töretlen népszerűségét a fenyő szekrény illetve általában a tömör fenyő fa bútorok? Elsősorban az egészségre gyakorolt rendkívül jó hatásának.
Fenyő szekrényekkel és egyéb tömörfa bútorokkal berendezett környezetben nincs stresszt, allergiát, asztmát okozó elektromosan töltött lebegő por.
A fa szerkezetéből adódóan a légköri viszonyoknak megfelelően tudja biztosítani az optimális páratartalmat. Régi fenyő szekrény ill. bármilyen más fenyőbútor vásárlóink állítják, hogy nem lesz szükség párologtatóra szobájában.
A fenyőbútoraink általában lakkal, cseresznye páccal, dió páccal illetve méhviasszal kezeltek (rusztikus). Bármelyik fenyő szekrényünkről, illetve tömörfa bútorunkról elmondható, hogy egészségre káros anyagot nem tartalmaznak!
A fenyő szekrényeket a lakásba történő egyszerű felszállítást lehetővé tevő többnyire lapra szerelt csomagolásban, akár ingyen házhoz szállítjuk országszerte, legyen fenyő szekrényre az igény bármely magyar nagyvárosban (Budapesten, Székesfehérváron,Sopronban, Szombathelyen, Szegeden, Pécsett, Debrecenben, Miskolcon, Nyíregyházán stb.), vidéki faluban, Dunántúlon, Keleten azaz bárhol az országban. A lapra szerelt fenyő szekrényt Budapesten emeletre is felvisszük és vállaljuk az összeszerelését is. A fenyő szekrények speciális erős vasalatainak és a tömör borovi fenyőfa, illetve lucfenyőfa szerkezetnek köszönhetően akár több költözést is kibírnak úgy, hogy a stabilitás megmarad. Többek között ennek is tudható be a fenyő szekrények töretlen népszerűsége évtizedek óta. Fenyő szekrény vásárlóink már rég megtapasztalták, hogy " A KIKOL egy életre szól ", hiszen fenyő szekrényeink a tömör keményfa bútorokkal egyetemben elnyűhetetlenek. Kis csiszolással, lakkozással és új textil kiegészítőkkel bármikor divatos, modern új otthon varázsolható segítségükkel.


Reméljük Önt is, aki most e sorokat olvassa, hamarosan az elégedett KIKOL fenyő szekrény vásárlóink körében üdvözölhetjük!
Szeretnénk eloszlatni azt a téveszmét, hogy környezet károsítás a fenyőbútorok gyártására kivágott fa. Mindenki számára ismert tény, hogy a fa is öregszik és eléri azt az életkort amikor már muszáj kivágni. Szerencsére jó ideje előírás, hogy minden kivágott fa helyére legalább kettő újat kell ültetni. Az is elfogadott tény, hogy az újulat sokkal több oxigént termel, mint az elöregedett vágásérett fa. Tehát aki például fenyő szekrényt vásárol, az egyben a fenntartható fejlődésért is tesz.
További nagy előnye az általunk gyártott fenyő szekrényeknek, hogy a legmodernebb minimál stílustól a hagyományos pácolt és méhviasszal kezelt rusztikus fenyő szekrények is megtalálhatók kínálatunkban.

Hogyan válasszunk fenyő szekrényt?

A KIKOL Bútor Webáruház fenyő bútor kategóriáján belül különböző szűrők segítségével hasznos tippeket adunk, hogyan tudjon a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben a számára legkedvezőbb, és legjobb fenyő szekrényére rátalálni, legyen akár kis lakása, nagy háza, nyaralója, vendégháza, szállodája, vadászháza, irodája. Legyen szó nappaliról, étkezőről, konyháról, spájzról, hálószobáról, gardróbszobáról, előszobáról, irodáról, fürdőszobáról, babaszobáról, konyháról gyerekszobáról és azok nappali szekrénysoráról, tálalószekrényéről, konyhaszekrényéről, éjjeliszekrényéről, gardróbszekrényéről, ruhásszekrényéről, előszobaszekrényéről, iroda szekrényéről, fürdőszoba szekrényéről, gyerekszoba szekrényéről cserélje le használt fenyő szekrényét és rendelje meg online új fenyő szekrényét. Legyen Öné az a fenyő szekrény amely a legjobb ár-érték aránnyal rendelkezik!

A KIKOL bútor és lakberendezési pláza célja, hogy Ön minél több fenyő szekrény opció közül tudjon választani és fenyő szekrény rendelést, pedig a lehető legegyszerűbb módon tudja leadni.

Tegye melegebbé otthonát, vásárolja a
fenyő szekrényét!