Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 7.900 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK

Pelenkázó anyaga

Pelenkázó szállítási kivitele

Szűrők törlése

Pelenkázó komód, pelenkázó szekrény, pelenkázó a KIKOL Bútor Webáruházból

Hogyan válasszunk pelenkázót és milyen pelenkázót válasszunk?

A KIKOL több mint 30 éves pelenkázó, babaágy és kiságy gyártói múlttal rendelkezik. Első bútordarabunk egy dió pácolt esztergályozott elemeket is tartalmazó fenyő baba bölcső és babaágy volt, melyet a KIKOL tulajdonos saját születendő gyermeke számára készített nagy gondossággal.
Minek köszönheti töretlen népszerűségét a KIKOL babaágy, kiságy és általában a tömör fenyő fa bababútor? Elsősorban az egészségre gyakorolt rendkívül jó hatásának.
Fenyő babaággyal, kisággyal, pelenkázó komóddal, és egyéb fenyő bababútorral berendezett környezetben nincs stresszt, allergiát, asztmát okozó elektromosan töltött lebegő por.
A fa szerkezetéből adódóan a légköri viszonyoknak megfelelően tudja biztosítani az optimális páratartalmat. Régi fenyő babaágy, kiságy illetve bármilyen más fenyő bababútor vásárlóink állítják, hogy nem lesz szükség párologtatóra a gyerekszobában.
Mindebből kifolyólag babaágy, kiságy, kombi kiságy,  emeletes ágy, pelenkázó komód stb., bármilyen bababútor és gyerekszoba bútor összeállítást  kifejezetten javasolt fenyő fa alapanyagból készíteni.
A KIKOL pelenkázó,  babaágy, kiságy semmilyen egészségre káros anyagot nem tartalmaz!
Online bútorboltunk kínálatában nemcsak tömör fenyő pelenkázó, babaágy, és kiságy található, hanem minimál stílusú bútorlapból illetve fa és bútorlap kombinációjából is készül pelenkázó komód, babaágy, kiságy, kombi kiságy és egyéb bababútor és ifjúsági bútor egyaránt.
Bútorboltunk kínálatában szereplő pelenkázó, babaágy, kiságy mindegyike a lakásba történő egyszerű felszállítást lehetővé tevő többnyire lapra szerelt csomagolásban kerül kiszállításra. Akár ingyen is házhoz szállítjuk országszerte. Rendeljen pelenkázót Budapesten, Székesfehérváron, Sopronban,Szombathelyen, Szegeden, Pécsett, Debrecenben, Miskolcon, Nyíregyházán, Kecskeméten, Szolnokon, Kaposváron, Nagykanizsán vagy bárhol az országban. A gyerekszoba minden elemét így a pelenkázót Budapesten emeletre is felvisszük és vállaljuk az összeszerelését is.
Reméljük Önt is, aki most e sorokat olvassa, hamarosan az elégedett pelenkázó komód, pelenkázó szekrény vásárlók körében köszönthetjük.
További nagy előnye az általunk gyártott gyerekszoba bútoroknak legyen az babaágy, kiságy, kombi kiságy, pelenkázó komód stb., hogy a gyerekkel együtt nőve ifjúsági bútorrá alakítható. Hosszú éveken át kiegészíthető az új igényekhez igazodva, illetve sok eleme, mint például a pelenkázó komód, az emeletes ágy, a kombi ágy stb. átalakítható a szétszerelést követően.

Legjobb pelenkázó szekrényt, pelenkázó komódot szeretné babájának gyerekszobájába? A  Bútoráruházban megtalálja.