Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 7.900 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

KIK VAGYUNK?

JELENÜNK

Második generációs 31 éves családi vállalkozás vagyunk. Andi, Anita és Dénes vagyunk a vállalkozás motorjai, harmincas éveinkben járunk, formatervező, gépészmérnök és közgazdász végzettséggel, kisgyermekes szülőként szerzett tapasztalatainkat beépítjük gyerekbútoraink fejlesztésébe. Kedvenc területünk a gyerekbútorok tervezése, gyártása. Saját tervezésű házikó és Montessori ágyaink egyedülállóak, modulárisak, 2024-re több, mint 1500 otthonban alszik benne és játszva cseperedik rengeteg gyerek. A sok kedves visszajelzés ami minden nap lendületet ad nekünk munkánkhoz.

Ezen kívül konyhabútorok és egyedi bútorok tervezése is a szakterületünk, a különféle projektek mindig új kihívás elé állítanak minket és sokat tanulunk minden alkalommal. Irodánkban két munkatársunkkal találkozhatsz akik a rendeléseket, kéréseket teljesítik, Anikó és Adrienn akik a vásárlóinkkal szoros kapcsolatban vannak. Fenyő bútorgyártó részlegünk asztalosai és szakemberei 30 éves tapasztalatukkal és a fához kötődő odaadásukkal készítenek el minden rendelést. Kárpitos üzemünk profi szakemberei mindent megvalósítanak a legmagasabb minőségben. Bútorlapos részlegünkben a legújabb és legprofibb gépekkel készítjük el a rendelt bútorokat.

Szüleinktől szerzett tudás, ami a tervezés, gyártás és cégvezetés terén egyedülálló, ez az ami a munkánkat segíti, ők akik felépítették a bútoripari vállalkozást és mai napig aktív résztvevői.

Kikolbútor annoMÚLTUNK

A történetünk 1993-ban kezdődött. Kiss Sándor gépészmérnök a várandós feleségét, Ágit szerette volna meglepni egy fenyő ággyal. A fenyő ágy után lett pár fenyő szekrény, asztal, komód és sok más bútor különböző alapanyagokból. Sándor elkezdett bútorokat tervezni, Ági aki pedig matematika és fizika szakos tanárként dolgozott addig az ideig, a tanításról a cégvezetésre váltott. Az ország vezető fenyő bútor gyártójává nőtte ki magát a vállalkozás.

Az iskolák elvégzése után a "gyerekek" is becsatlakoztak, Andi, Anita és Dénes.

FONTOS MÉRFÖLDKÖVEINK

Hamarosan német nyelvterületre is elkezdtünk tömör fa bútorokat szállítani

Áruházaink mellett elindítjuk saját webshopunkat.

Elkezdtünk kárpitozott bútorokat készíteni, saját sarokülőink, kanapéink, ágyaink több száz féle szövetből készítjük kézzel, magas minőségben. Emellett bútorlapból készült széria bútorainkat is elkezdjük értékesíteni.

Románia területén, Margittán nyitunk egy saját bútorüzemet, ami több, mint 10 évig működik.

Elkészítjük első házikó ágyunk, amiből 2024-re több, mint 1500 db-ot készíthetünk el.

Elkezdünk egyedi és elemes konyhabútorokat tervezni, gyártani és beépíteni.

Elnyerjük az UP HOTEL bútorozását, így Budapesten az Andrássy út mellett rendezhetjük be a 4*-os 4 szintes hotelt.

Elkezdjük a közös munkát a Dryvit Profi-val, iskolát, irodaházat, szállókat rendezhetünk be.

NÉHÁNY ÉRDEKES TÉNY RÓLUNK

Üzemünk, irodánk és boltjaink is kutyabarát helyek, nálunk is dolgoznak négylábú kollégák, szeretettel várjuk őket üzleteinkbe is!

 

Üzemünk elérhetősége:
4124 Esztár Árpád u. 8.