Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 7.900 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK
Szűrők törlése

Relax fenyő fotelágy, relax fenyő fotel a KIKOL Bútor Webáruházból

Miért válasszunk fenyő fotelt, fenyő fotelágyat és milyen fenyő fotelt, fenyő fotelágyat válasszunk?

A fenyő nappali bútorok és azon belül a fenyő fotel töretlen népszerűsége a tömör fenyő bútorok egészségre gyakorolt rendkívül jó hatásának, és időtállóságának köszönhető.
A KIKOL több mint 30 éves fenyő ülőgarnitúra és azon belül fenyő fotel, fenyő fotelágy gyártói múlttal rendelkezik. Kínálatunkban hagyományos és modern, minimál stílusú dizájn fenyő fotel és fenyő fotelágy is megtalálható. Nagyon népszerű többféle kivitelű fenyő ülőgarnitúra kollekciónk, amely fenyő kanapé és fenyő fotel különböző összeállítása is lehet. Praktikus és olcsó nappali bútor kiegészítő a kényelmes fenyő fotel, fotelágy mellé a hozzá stílusban illő fehér bútorlap és fa keret kombinációjából álló Organic elemes nappali szekrény és komód kínálatunk.
Bármelyik fenyő ülőgarnitúra családunk része az egyszemélyes fenyő fotel ill. kétszemélyes fenyő fotel és fenyő fotelágy. Csak a KIKOL bútorboltjából rendelhető a szintén egy és kétszemélyes fenyő fotelágyunk, melyek könnyedén kihúzható kényelmes ülő és fekvőfelülettel bírnak. A kétszemélyes fenyő fotelágy olyan akár mint egy akár rekamié. Az általunk gyártott fenyő fotelek és fotelágyak előnye, hogy a kárpitozott részek akár otthon is könnyedén lecserélhetők. A fenyő fotel fa keretének gyors átcsiszolásával és lakkozásával együtt pillanatok alatt olcsón új TV néző fenyő fotelünk, masszázs fotelünk lehet.
Rendeljen online bútoráruházunkból fenyő fotelt Budapesten, Debrecenben, Sopronban, Győrben, Székesfehérváron, Szegeden, Miskolcon, Nyíregyházán, Egerben, Kecskeméten, Szolnokon, Nagykanizsán, Esztergomban, Kaposváron vagy bárhonnan országszerte, mi akár ingyen házhoz szállítjuk az Ön számára. Fenyő fotelét Budapesten emeletre is felvisszük és össze is szereljük külön kérésre.
Cserélje le régi, használt, tönkrement fenyő fotelét, ülőgarnitúráját modern, masszív, olcsó KIKOL fenyő fotelre, ülőgarnitúrára, és éljen a kockázat nélküli vásárlás lehetőségével. Mivel a KIKOL online bútor boltjában vásárolt fenyő fotel és ülőgarnitúra mindegyikére 14 napos gyártói visszavásárlási garanciát vállalunk.

Tegye egészségessé otthonát cserélje le használt fotelét, fotelágyát vásárolja a új akciós olcsó jó minőségű fenyő fotelét, fenyő fotelágyát!