Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 7.900 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Kárpitozott fali panelek

Miért pont KIKOL fali panel?
Kárpitozott fali paneleinket mi magunk készítjük el, így akár egyedi méretet is kérhetsz. Több száz féle bútor kárpit szövetből választhatsz, melyek közül sok vízlepergető, könnyen tisztítható, így gyerekszobába kifejezetten ajánljuk. Rendelheted sarokülőd, foteled, franciaágyad is ugyan abból a szövetből, tedd egyedivé otthonod, velünk!
Ha kérdésed van, ne habozz hívni minket!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK
Szűrők törlése

A kárpitozott fali paneleknek számos előnye lehet:

  1. Hangszigetelés: A puha anyagok és a panelek vastagsága segíthet csökkenteni a hangok terjedését a helyiségben, ami különösen fontos lehet irodákban vagy olyan helyiségekben, ahol fontos a csend és a nyugalom.

  2. Dekoráció: A kárpitozott panelek széles választékban elérhetők különböző stílusokban és színekben, így könnyen illeszthetők az adott tér szín és formavilágához.

  3. Kényelem: A puha anyagok és a párnázás kényelmesebb környezetet teremthetnek, különösen, ha a paneleket párnázott falikárpitokkal készítik.

  4. Hőszigetelés: A vastagabb kárpitozott panelek segíthetnek a hőszigetelésben, így akár energiatakarékosabbá is tehetik a helyiséget.

  5. Megfizethetőség: Attól is függ, milyen típusú szövettel szeretnénk bevonatozni. Vannak egészen prémium kategóriás szövetek, melyek könnyen tisztíthatóak, nedvességállóak, de alap kategóriás jó minőségű szöveteinkből is választhat.

A kárpitozott fali panelek telepítése általában egyszerű, és sokféle kivitelben kaphatók. Fontos azonban megfelelően kiválasztani a paneleket a tervezett funkciók és az esztétikai igények alapján. Ha konkrét kérdése vagy tervezése van a kárpitozott fali panelekkel kapcsolatban, keressen minket valamely elérhetőségünkön!.