200.000 Ft feletti vásárlás esetén
INGYENES ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS!

Kedves Vásárlónk! 
A webáruházban kiskereskedelmi bruttó árak szerepelnek, áruházainkban az árak ettől eltérőek! 

A vásárlók személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A KIKOL webáruház a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, semmilyen formában nem adja azt tovább. 

A KIKOL webáruházban kizárólag új, garanciális termékek kerülnek értékesítésre. 

Megrendelése akkor lép életbe, ha a Kiss Koloniál Kft. e-mailben vagy telefonon ezt megerősíti. (nem az automatikus megrendelés visszaigazolása) 

Automata visszaigazoló e-mail:
Ön a megrendelését követően az Eladótól e-mail értesítést kap az Ön által megadott e-mail címre. A visszajelzés automatikus e-mail, mely csak annak tényét rögzíti, hogy az Ön megrendelése a honlapon keresztül megérkezett, de ez a visszaigazolás nem minősül az Ön ajánlata elfogadásának. Amennyiben Ön azt észleli, hogy az automata visszaigazoló e-mail értesítés az Ön adatait tévesen tartalmazza (pl. név, szállítási cím, telefonszám, stb.), úgy Ön köteles ennek tényét – a helyes adatok megadásával egyidejűleg – velünk e-mail útján haladéktalanul közölni. Amennyiben Ön a megrendelésétől számított 24 órán belül nem kapja meg az automata visszaigazoló e-mailt, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, mert elképzelhető, hogy megrendelése technikai okok miatt nem érkezett meg rendszerünkbe. 

Eljárás hibás ár esetén:
Előfordulhat, hogy hibás ár szerepel a honlapon. Hibás árnak minősül különösen a termék közismert, a piacon elérhető, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba vagy elgépelés miatt megjelenő hibás ár. Hibás ár esetén a megrendelést (az Ön ajánlatát) a hibás áron nem áll módunkban elfogadni, és nem vagyunk kötelesek a terméket hibás áron értékesíteni. Hibás áron történő ajánlattétel esetén nem jön létre szerződés közöttünk. Amennyiben Ön hibás áron tesz ajánlatot, a rendszer azt automatikusan visszaigazolja, ez azonban nem minősül az ajánlat elfogadásának a részünkről. 

Hibás áron történő Ön általi ajánlattétel (megrendelés) esetén az ajánlattétel Eladó általi visszaigazolás során az Eladó munkatársa felhívja az Ön figyelmét a helyes árra, és felajánlhatja a helyes áron történő szerződéskötést. Ön a hibás ár helyett az Eladó által közölt helyes áron nem köteles ajánlatot tenni, és szerződést kötni. Ez esetben nem jön létre szerződés a felek között. 

A minőségi- és mennyiség kifogásolás rendje:
Ön köteles az átadás-átvétel időpontjában az átvett termék tekintetében az átvételkor szemrevételezéssel észlelhető esetleges minőségi illetőleg mennyiségi kifogásait megtenni, továbbá az átvett terméket összevetni a számlán szereplő tételekkel és az esetleges eltéréseket közölni.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a csomagot kézbesítéskor a futár előtt vizsgálja meg és sérülés észlelése estén kérje jegyzőkönyv felvételét. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A bútorlapok színében árnyalatnyi eltérés előfordulhat, ezért minden esetben nézze meg átvételkor, hogy megfelelő-e az Ön számára a bútor színe. Természetesen eltérés esetén is élhet a 14 napos visszavásárlás lehetőségével.

Amennyiben az átadás-átvételkor Ön nem élt kifogással, a számlán szereplő tételek tekintendők hiánytalanul átadottnak.

Ön az átadás-átvételt követően kizárólag a szemrevételezéssel nem észlelhető hibák (rejtett hiba) miatt élhet minőségi kifogással a Termékre vonatkozó kötelező jótállási – illetőleg szavatossági időn belül.

A szállított Termék rendeltetésszerű használatát nem akadályozó, nem jelentős hiány esetén, Ön nem jogosult a Termék átvételét – illetőleg ugyanezen az alapon - a Termék árának kifizetését megtagadni.

Felhívjuk a figyelmét, hogy az Ön által visszaküldött termékekről minden esetben fénykép és/vagy videó dokumentációt készítünk a visszaküldéskori állapot igazolása céljából. A 14 napon belül történő elállás esetén a visszaszállítás költsége minden esetben a vásárlót terheli.

A Termék kiválasztása:
A honlapon szereplő termékkategóriákra kattintva választhatja ki a kívánt termékcsaládot, és ezen belül az egyes termékeket. Az egyes termékekre kattintva találja a termék fotóját, ismertetőjét, árát. Önnek vásárlás esetén a honlapon szereplő árat kell megfizetnie. Az árak forintban értendők, tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.

A honlapon a megvásárolható termékek lényeges tulajdonságairól az egyes termékeknél szereplő leírásokban adunk tájékoztatást. A bútorokat illusztrált fényképpel jelöltük, az árak a szövettől és összeállítástól függően változnak. A fényképeken látható kiegészítők, dekorációs elemek nem részei a terméknek, kivéve ha az a termékleírásban külön kiemelésre kerül. A termékek méretének szerkezetének szövetének változtatási jogát fenntartjuk, az árak tájékoztató jellegűek. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk! A termékoldalon található adatok tájékoztató jellegűek! A képek esetenként illusztrációk, a színek nem mindig felelnek meg a valóságnak!

Lapraszerelt termékeink esetében, előfordulhat, hogy több csomagban vehető át a megrendelt bútor, ezért kérjük átvételkor ellenőrizze a termékleírásban szereplő csomagok pontos darabszámát. 
A szerelék csomagot és összeszerelési rajzot minden esetben valamelyik csomagban helyezzük el, azt nem kell külön kérni a szállítótól. 
Bármilyen kérdéssel kapcsolatban keresse kollégáinkat: web@kikol.hu, vagy 20/290-1979. 

Számlázás és garancia:
A KIKOL csoport romániai gyárában a KIKOL S.R.L-ben készült és onnan elszállított termékeket az Európai Unió jogszabályainak megfelelően, a romániai cég, a magyarországi gyárban készített bútorokat a Kiss Koloniál Kft köteles számlázni. A teljeskörű garanciát a csoport magyarországi cége a Kiss Koloniál Kft. látja el a Magyarországon hatályos jogszabályok szerint. A KIKOL csoport minden termékre legalább egy év garanciát és két év szavatosságot vállal.

A KIKOL egy életre szól!

Fizetési mód: 

KÉSZPÉNZ: az árú átvételekor egy összegben a futárszolgálat számára. 
Amennyiben máshogyan szeretné kiegyenlíteni a számla végösszegét egyeztetés szükséges! 
Az árak forintban értendők, tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.

Elállás joga:
14 napon belül indoklás nélkül élhet az Elállás jogával, amelyhez a termék sérülésmentessége és eredeti csomagolásban való visszaküldése szükséges.

Szállítás
200.000 (százezer) Ft vásárlási érték felett ingyen házhoz szállítást biztosítunk az egész ország területén.
Ha a vételár összege nem éri el az ingyenes szállításhoz szükséges 200.000 (kétszázezer) Ft-ot​, akkor a szállítási költség 5.500 (ötezer) Ft.A szállítás kaputól-kapuig szól, a bevitelt, az esetleges felvitelt és összeszerelést nem tudjuk vállalni, felár ellenében sem! Ennek értelmében sofőrjeink nem kötelezhetők a felsoroltak teljesítésére! 
A szállítási idő a gyártástól függően 2-6 hét, ritka esetekben előfordulhat különböző okokból kifolyólag (beszállítói problémák, gép meghibásodás, stb.) csúszás a megrendelés teljesítésével kapcsolatban . A rendelés visszaigazolásánál minden esetben 6 hetes szállítási időt igazolunk vissza, mert a megrendelés pillanatában még nem tudunk pontos információt adni a gyártás időtartamáról illetve a fuvar szervezéséről, de természetesen hamarabb is sor kerülhet a kiszállításra, amiről pontosan tájékoztatjuk a kedves vásárlókat minimum 2 nappal a szállítás előtt.