Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 7.900 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK

Fenyő szék típusa

Fenyő szék szállítási kivitele

Szűrők törlése
Fenyo-szek-710

Fenyő szék 710

24 900 Ft

Fenyő étkezőszék, fenyő hokedli, fenyő ülőke, fenyő ovisszék a KIKOL Bútor Webáruházból

Hogyan válasszunk fenyő széket és milyen fenyő széket válasszunk?

Érdemes több időt szentelni a megfelelő fenyő szék kiválasztásához, hiszen nap mint nap élveznie kell a fenyő szék nyújtotta kényelmet.
A megfelelő fenyő szék kiválasztásakor a betöltendő funkció legyen a legfontosabb szempont, hisz a fenyő szék ergonómiai kialakítását ez befolyásolja leginkább. Az ergonómiai kialakítás során azt veszik figyelembe, hogy az adott funkció betöltésekor az ember gerince illetve egyéb testrészei ne deformálódjanak tartósan, és mindeközben a lehető legnagyobb komfortot biztosítsa a fenyő szék használójának.
Ezt követően már csak a képzelet szab határt a fenyő szék dizájn elemeinek. Kínálatunkban többféle fenyő szék található. Ajánlunk ár-érték arányban kiváló irodai, étkező, konferencia stb. célra gyártott fenyő széket sőt még többféle hokedlit is.
A KIKOL online bútoráruházból rendelhető fenyő szék fém, fa, kárpitos elemekkel kiegészített, illetve ezek kombinációjából készült is. A fenyő szék felülete lehet natúr, lakkozott, cseresznye és dió pácolt, ill méhviasszal kezelt. Kínálatunkban többféle stílus irányzatú fenyő szék található. Bútorboltunkból rendelhető a rusztikus és minimál dizájn fenyő szék egyaránt melyet akár ingyen házhoz is szállítunk Önnek. Cserélje le használt székét, minőségi, stabil, olcsó fenyő székre. Rendeljen fenyő széket Debrecenben, Budapesten, Szegeden, Székesfehérváron, Miskolcon, Nyíregyházán, Szolnokon, Szombathelyen, Egerben, Szekszárdon, Kaposváron, Nagykanizsán vagy bárhonnan országszerte és éljen a kockázat nélküli vásárlás lehetőségével. A 14 napos gyártói visszavásárlási garancia biztosíték az Ön számára, hogy a kipróbálást követően akár többféle szék közül tudjon választani.

Tegye egészségessé otthonát cserélje le használt fenyő székét, fenyő étkezőszékét, fenyő hokedlijét, fenyő ülőkéjét és vásárolja meg a  új akciós olcsó jó minőségű fenyő székét, fenyő étkezőszékét, fenyő hokedlijét, fenyő ülőkéjét!