200.000 Ft feletti vásárlás esetén
INGYENES ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK

Sarokülő/sarokkanapé anyaga

Sarokülő/sarokkanapé típusa

Sarokülő/sarokkanapé kivitele

Ágyneműtartós sarokülő/sarokkanapé?

Sarokülő/sarokkanapé szállítási kivitele

Sarokülő szélessége

Szűrők törlése

Sarokkanapé, sarok ülőgarnitúra, sarokülő garnitúra, sarokgarnitúra, L alakú kanapé, U alakú kanapé a KIKOL Bútor Webáruházból

Hogyan válasszunk sarokülőt, sarokkanapét, illetve L alakú kanapét vagy U alakú kanapét?

A KIKOL bútorboltjából online akár gyári áron olcsón, akár egyedi kivitelben és akár ingyen házhozszállítással rendelhet sarok ülőgarnitúrát, és sarokkanapét.

Milyen szempontokra fontos figyelnünk sarokgarnitúra vásárlásakor?

Az egyik leggyakrabban használt nappali bútor, ezért fontos:

1) Mennyire masszív a sarok ülőgarnitúra?
2) A Milyen anyagok felhasználásával készül a sarokkanapé?
3) Mennyire alkalmas a sarok ülőgarnitúra a kényelmes ülésre?
4) Napi szinten szeretném fekvésre is használni a sarokkanapét?
5) Milyen könnyen kezelhető?

6) Fontos a sarokkanapé tisztíthatósága is.
7) Számomra milyen a megfelelő méretű sarok ülőgarnitúra?
8) Na és mennyibe kerül?

A KIKOL cégcsoport bútorgyáraiban készülő sarok ülőgarnitúrák minden eleme saját gyártású, ez garancia a kiváló minőségre. A legmodernebb megoldásokat felhasználva, a vásárlói és ergonómiai igényeket maximálisan szem előtt tartva, a divat irányzatokhoz igazodva tervezzük és kivitelezzük a sarok ülőgarnitúrákat és sarokkanapékat egyaránt.
Bármely általunk gyártott kárpitozott sarok ülőgarnitúra kerete tömör kemény fából készül, vagy kemény fával megerősített, ezért rendkívül masszív minden KIKOL sarokkanapé. A kárpit bevonathoz használt szövetet anyagok sűrű szövésűek, kellően vastagok és kopásállók.
Az ülő részen a szövet anyag gyűrődését elkerülendő több helyen tűzést alkalmazunk. A sarok ülőgarnitúra és sarokkanapé ülés mélysége 60 cm-nél nagyobb ne legyen. Amennyiben ettől mélyebb az ülőrész, úgy mindenképp párnákkal kell kiegészíteni a sarok ülőgarnitúrát. Aki a keményebb ülő és fekvő felületet kedveli, annak a sík felületre kárpitozott Zorró sarok ülőgarnitúrát ajánljuk. Aki a nagyon puha felület híve annak a hullámrugókra helyezett szivacsos Avelátó sarokkanapét ajánljuk. A középút a Komfort sarok ülőgarnitúra, amely hagyományos, szivacs csíkokkal megerősített bonell rugózatú.
Ülésre és napközbeni heverésre minden KIKOL sarok ülőgarnitúra nagyon kényelmes. A legpraktikusabb egyedülálló megoldást a két funkció betöltésére az Avelátó sarok ülőgarnitúra nyújtja. Ez a sarokkanapé egyszerre akár két ember számára is kényelmes egymás melletti heverésre a karfák leengedése által. Ha több vendég érkezik, azonnal könnyedén felemelhetők a karfák és már hátra is dőlhetünk, a fejünket a mobilan áthelyezhető fejtámasznak döntve. Mindennapos éjszakai alvásra a fenyő sarok ülőgarnitúrát ajánljuk, amelyen lehetőség van úgy feküdni, hogy sehol ne törjön meg alattunk a fekvő felület. Bármelyik általunk gyártott sarokülő garnitúra és sarokkanapé könnyedén kihúzható, ággyá alakítható és egy vagy két nagy ágyneműtartó is tartozhat hozzá. Ezzel a kis lakásban kevés tároló hellyel rendelkező vásárlóinknak szeretnénk a legjobb nappali bútor megoldást nyújtani. 
Kínálatunkban szerepel szenny-, bor-, és tinta taszító bútorszövet is. Kis felár ellenében évekkel meghosszabbítható a sarokkanapé élettartama egy jól megválasztott bútorszövettel. A napjainkban nagyon divatos textilbőr karfa sajnos valószínű, hogy nem fogja addig állni az idő próbáját, mint egy jó erős textil szövet. Éppen ezért a  KIKOL által gyártott sarok ülőgarnitúra karfája leszerelhető, és külön, egyedileg átkárpitozható.
Vásárlás előtt tervezze meg az egyéb nappali bútor helyét is, nehogy túl nagy legyen a sarokkanapé hangsúlya, amellyel megbontja a tér harmonikus egységét.
Amennyiben ár-érték arányban a legjobb sarok ülőgarnitúrát szeretné megvásárolni, úgy ne menjen tovább!! Válasszon a gyártó online bútoráruházából a többféle  kiváló minőségű, praktikus, divatos, minden igényt kielégítő sarok ülőgarnitúra és sarokkanapé közül. Bútorboltunk kínálatában talál többféle nappali bútort szekrényt, komódot stb., melyek illeszkednek az általunk gyártott sarokülő garnitúrához, sarokkanapéhoz.
Cserélje le a használt sarok ülőgarnitúrát, sarokkanapét Rendeljen online bútorboltunkból Budapestre, Székesfehérvárra, Pécsre, Szegedre, Debrecenbe, Miskolcra, Nyíregyházára, bárhova országszerte, és mi akár ingyen  házhoz szállítjuk, 14 napos gyártói visszavásárlási garanciát vállalva.

Tegye kényelmesebbé otthonát, nézze meg a akciós olcsó sarokülőit, sarokkanapéit!