Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 7.900 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK

Rusztikus bútor szállítási kivitele

Szűrők törlése
-10%
Rusztikus-fenyo-fali-tukor

Rusztikus fenyő fali tükör

32 500 Ft

Kuponkód: NYAR2024

Parasztbútor, rusztikus tálalószekrény, rusztikus szekrény, rusztikus komód, rusztikus étkezőasztal, rusztikus dohányzóasztal, rusztikus kanapé, rusztikus ágy és egyéb rusztikus bútor a KIKOL Bútor Webáruházból

Miért válasszak rusztikus bútort?

A KIKOL több mint 30 éves rusztikus bútor gyártói múlttal rendelkezik. Első rusztikus bútordarabunk egy dió pácolt, esztergályozott elemeket is tartalmazó rusztikus fenyő ágykeret volt, melyet a KIKOL tulajdonos terhes felesége számára készített nagy gondossággal.
Minek köszönheti töretlen népszerűségét a rusztikus ágy, ágykeret és általában a rusztikus bútorok? Elsősorban az egészségre gyakorolt rendkívül jó hatásának.
Rusztikus ággyal, ágykerettel, tálalóval, ládás kanapéval és egyéb rusztikus bútorral berendezett környezetben nincs stresszt, allergiát, asztmát okozó elektromosan töltött lebegő por. Van viszont fantasztikus illat a méhviasznak köszönhetően. A rusztikus méhviasszal kezelt bútorok bármikor megújíthatók egy kis méhviasszal átdörzsölve.
A fa szerkezetéből adódóan a légköri viszonyoknak megfelelően tudja biztosítani az optimális páratartalmat. Régi rusztikus bútor szekrény ill. bármilyen más fenyőbútor vásárlóink állítják, hogy nem lesz szükség párologtatóra szobájában, ebédlőjében stb.
Mindebből kifolyólag pihenésre, hálószobába, gyerekszobába kifejezetten javasolt bármilyen rusztikus bútor, így pl. rusztikus ágykeret, komód, szekrény, tálaló, ládás kanapé, stb. használata.
Rusztikus bútoraink méhviasszal kezeltek. Bármelyik tömörfa bútorunkról így a méhviasszal kezelt rusztikus bútorokról is elmondható, hogy egészségre káros anyagot nem tartalmaznak!
A rusztikus bútorok nagy része gyárilag összeszerelten kerül kiszállításra. Akár ingyen is házhoz szállítjuk országszerte, legyen igény rusztikus bútorra Budapesten, Székesfehérváron,Sopronban, Szombathelyen, Szegeden, Pécsett, Debrecenben, Miskolcon, Nyíregyházán, Kecskeméten, Győrben, Tatabányán, Békéscsabán stb. bárhol az országban. A rusztikus bútorok a speciális erős vasalatoknak és a tömör fa szerkezetnek köszönhetően akár több költözést is kibírnak úgy, hogy a stabilitás megmarad. Többek között ennek is tudható be a rusztikus bútorok töretlen népszerűsége évtizedek óta.
Szeretnénk eloszlatni azt a téveszmét, hogy környezet károsítás a fenyőbútorok gyártására kivágott fa. Mindenki számára ismert tény, hogy a fa is öregszik és eléri azt az életkort amikor már muszáj kivágni. Szerencsére jó ideje előírás, hogy minden kivágott fa helyére legalább kettő újat kell ültetni. Az is elfogadott tény, hogy az újulat sokkal több oxigént termel, mint az elöregedett vágásérett fa. Tehát aki például rusztikus bútort vásárol, az egyben a fenntartható fejlődés érdekét is szolgálja.
Amennyiben harmonikus, pihentető környezetre vágyik úgy biztosan nem csalódik, ha a kellemes illatú rusztikus bútorokat választja lakóterébe legyen az hálószoba, étkező, ifjúsági szoba stb. egyaránt. Egy kis méhviasszal bármikor átdörzsölve a rusztikus bútort máris új fényében tündököl, és ontja magából a méhviasz gyógyító illatát.

Tegye egészségessé otthonát, vásárolja a parasztbútorait, rusztikus tálalószekrényeit, rusztikus szekrényeit, rusztikus komódjait, rusztikus étkezőasztalait, rusztikus dohányzóasztalait, rusztikus kanapéit, rusztikus ágyait és egyéb rusztikus bútorait!