Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 7.900 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK

Fenyő ülőgarnitúra típusa

Fenyő ülőgarnitúra kivitele

Fenyő ülőgarnitúra szállítási kivitele

Szűrők törlése
Fenyo-fotelagy-2-es

Fenyő fotelágy 2-es

203 000 Ft

INGYENES
Fenyo-sarokulo

Fenyő sarokülő

295 600 Ft

INGYENES
Fenyo-ulogarnitura-3-2-1

Fenyő ülőgarnitúra 3+2+1

296 600 Ft

INGYENES
Több
színben

Fenyő űlőgarnitúra a KIKOL Bútor Webáruházból

Miért válasszunk  fenyő ülőgarnitúrát?

A fenyő nappali bútorok és azon belül a fenyő ülőgarnitúrák töretlen népszerűsége a tömör fenyő bútorok egészségre gyakorolt rendkívül jó hatásának, és időtállóságának köszönhető.
A KIKOL több mint 30 éves fenyő ülőgarnitúra gyártói múlttal rendelkezik. Kínálatunkban  hagyományos és modern minimál stílusú dizájn fenyő ülőgarnitúrák is megtalálhatók. Nagyon népszerű a Garden fenyő ülőgarnitúra kollekciónk, amely fenyő kanapé és fotel különböző összeállítása is lehet. Praktikus és olcsó nappali bútor kiegészítő a fenyő ülőgarnitúra mellé a hozzá stílusban illő fehér bútorlap és fa keret kombinációjából álló Organic elemes nappali szekrény és komód kínálatunk.
Bármelyik fenyő ülőgarnitúra családunk része egy ill. kétszemélyes fenyő fotel és fenyő kanapé. A fenyő kanapé, a legtöbb esetben kihúzható fenyő kanapéágy is egyben. Figyelmébe ajánljuk a modern, mobilan átalakítható,  praktikus kettő az egyben Beach fenyő kanapét, mely  fotel és kanapéágy is egyben. A legtöbb fenyő ülőgarnitúra elem akár egyedi méretben is rendelhető a KIKOL online bútorboltjából.
Az általunk gyártott fenyő ülőgarnitúrák előnye, hogy a kárpitozott részek akár otthon is könnyedén lecserélhetők. A fa keret kis átcsiszolásával és lakkozásával együtt pillanatok alatt olcsón új fenyő ülőgarnitúránk ezáltal új nappali bútorunk lehet.
Rendeljen online bútoráruházunkból fenyő ülőgarnitúrát Budapesten, Debrecenben, Sopronban, Győrben, Székesfehérváron, Szegeden, Miskolcon, Nyíregyházán, vagy bárhonnan országszerte, mi akár ingyen házhoz szállítjuk az Ön számára. Fenyő ülőgarnitúráját Budapesten emeletre is felvisszük és össze is szereljük külön kérésre.
Cserélje le használt, tönkrement ülőgarnitúráját modern, masszív, olcsó KIKOL fenyő ülőgarnitúrára, és éljen a kockázat nélküli vásárlás lehetőségével. Mivel a  KIKOL online bútor boltjában vásárolt fenyő ülőgarnitúra mindegyikére 14 napos gyártói visszavásárlási garanciát vállalunk.

Tegye egészségessé otthonát vásárolja a fenyő ülőgarnitúráját!