Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 7.900 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Fenyő íróasztal és Számítógépasztal

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK

Fenyő íróasztal/számítógépasztal szállítási kivitele

Szűrők törlése

Fenyő íróasztal otthoni munkavégzéshez


Sok előnye van annak, ha a piacot elárasztó sokféle íróasztal közül éppen egy klasszikus, fenyő íróasztal megvásárlása mellett dönt. Vegyük sorra ezeket.

Az otthoni munkavégzés ma már megszokott jelenség, egyre több otthonban rendeznek be dolgozószobát, vagy dolgozósarkot. Sok esetben ez a szoba ügyfelek fogadására is szolgál. Egy fenyő íróasztal bizonyára a legkarakteresebb bútora lesz a szobának, s mint ilyen, sok mindent elárul tulajdonosáról. Egy fenyő íróasztal elsősorban igényességre utal, hisz a tömörfa bútorok elkészítése nagy tudást, igazi mestermunkát követel. Egy olyan bútor, mint a fenyő íróasztal mindig elegáns megoldás, hisz a természetes fa látványa és tapintása is messze kellemesebb, mint az összes többi anyag. Tökéletes lesz akkor is, ha a dolgozósarkot a nappaliban kell elhelyeznie, esztétikai szempontból egy karakteres tömörfa bútor ugyanis csak hozzáad a helyiséghez. Az se gond, ha elhelyezésére csak egy egészen kicsike hely áll rendelkezésre.

A Kikol fenyő íróasztal több méretben és több formaváltozatban kapható. A Magic fantázianévvel ellátott többfunkciós íróasztalt fenyő és bútorlap kombinácójával hoztuk létre. Tetejét felnyitva fésülködőasztal és tároló, tetejét lecsukva laptop asztal. Az asztal lapja ki is támasztható, így szögben megbillentve rajzoláshoz lesz ideális. Tökéletes megoldás kamaszszobába, igazi multifunkciós darab egy garzonba. Mindegyik általunk gyártott fenyő íróasztal időtálló, tartós termék. Időtlen stílusával alkalmas arra, hogy hosszú évekig szolgálja gazdáját, akár generációkon át.