Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 7.900 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK

Fenyő asztal típusa

Fenyő asztal kivitele

Fenyő asztal szállítási kivitele

Szűrők törlése

Fenyő összecsukható asztal, fenyő étkezőasztal, fenyő dohányzóasztal fenyő erkély asztal, fenyő kerti asztal, fenyő balkon asztal a KIKOL Bútor Webáruházból

Miért válasszunk fenyő asztalt és milyen fenyő asztalt válasszunk?

A KIKOL több mint 30 éves fenyő asztal gyártói múlttal rendelkezik. Minek köszönheti töretlen népszerűségét a fenyő asztal illetve általában a tömör fenyő fa bútorok? Elsősorban az egészségre gyakorolt rendkívül jó hatásának, és az időtállóságának.
 Fenyő asztallal és egyéb tömörfa bútorokkal berendezett környezetben nincs stresszt, allergiát, asztmát okozó elektromosan töltött lebegő por.
A fa szerkezetéből adódóan a légköri viszonyoknak megfelelően tudja biztosítani az optimális páratartalmat. Régi fenyő asztal ill. bármilyen más fenyőbútor vásárlóink állítják, hogy nem lesz szükség párologtatóra, a fenyő bútorral berendezett helységben.
A fenyő asztalaink általában lakkal illetve méhviasszal kezeltek. Bármelyik tömörfa bútorunkról elmondható, hogy egészségre káros anyagot nem tartalmaznak!
A fenyő asztalokat a lakásba történő egyszerű felszállítást lehetővé tevő többnyire lapra szerelt csomagolásban, akár ingyen is házhoz szállítjuk országszerte, legyen igény fenyő asztalra Budapesten, Székesfehérváron,Sopronban, Szombathelyen, Szegeden, Pécsett, Debrecenben, Miskolcon, Nyíregyházán, Békéscsabán stb. bárhol az országban. A lapra szerelt fenyő asztalt Budapesten emeletre is felvisszük és vállaljuk az összeszerelését is. A speciális erős vasalatoknak és a tömör fa szerkezetnek köszönhetően akár több költözést is kibírnak úgy, hogy a stabilitás megmarad. Mindez igaz bármilyen fenyő asztalra legyen az fenyő íróasztal, fenyő számítógépasztal, fenyő étkezőasztal, fenyő fésülködő asztal stb. Többek között ennek is tudható be a fenyő asztalok töretlen népszerűsége évtizedek óta. Fenyő asztal vásárlóink már rég megtapasztalták, hogy " A KIKOL egy életre szól ", hiszen a legmasszívabb étkező bútor például a fenyő asztal és fenyő tálaló szekrény melyek a tömör keményfa bútorokkal egyetemben elnyűhetetlenek. Kis csiszolással, lakkozással és új textil kiegészítőkkel bármikor divatos, új otthon varázsolható segítségükkel.
Reméljük Önt is, aki most e sorokat olvassa, hamarosan az elégedett KIKOL fenyő asztal vásárlóink körében üdvözölhetjük!
Szeretnénk eloszlatni azt a téveszmét, hogy környezet károsítás a fenyőbútorok így például a fenyő asztalok gyártására kivágott fa. Mindenki számára ismert tény, hogy a fa is öregszik és eléri azt az életkort amikor már muszáj kivágni. Szerencsére jó ideje előírás, hogy minden kivágott fa helyére legalább kettő újat kell ültetni. Az is elfogadott tény, hogy az újulat sokkal több oxigént termel, mint az elöregedett vágásérett fa. Tehát aki például fenyő asztalt vásárol, az egyben a fenntartható fejlődésért is tesz.
További nagy előnye az általunk gyártott fenyőasztaloknak, hogy a legmodernebb minimál stílustól a hagyományos pácolt és méhviasszal kezelt rusztikus fenyő asztalok is megtalálhatók kínálatunkban. Többféle kihúzható fenyő étkező asztal, fenyő íróasztal, fenyő ovis asztal stb. remekül kiegészíthető a kínálatunkban szereplő sokféle fenyő bútorral így például fenyő székkel, fenyő paddal, fenyő szekrénnyel stb. Komplett a gyerekkel együtt növő praktikus fenyő baba szoba bútor, ifjúsági szoba bútor, hálószoba bútor, nappali bútor, ebédlő bútor stb. rendelhető online bútorboltunkból.

Tegye különlegessé otthonát cserélje le használt fenyő összecsukható asztalát, fenyő étkezőasztalát, fenyő dohányzóasztalát, fenyő erkély asztalát, fenyő kerti asztalát, fenyő balkon asztalát és vásárolja meg a  új akciós olcsó jó minőségű fenyő összecsukható asztalokat, fenyő étkezőasztalokat, fenyő dohányzóasztalokat, fenyő erkély asztalokat, fenyő kerti asztalokat, fenyő balkon asztalokat!