200.000 Ft feletti vásárlás esetén
INGYENES ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK

Heverő kivitele

Egyszemélyes vagy kétszemélyes heverő?

Ágyneműtartós heverő?

Szűrők törlése
-7%
Hevero-Nil

Heverő Níl

41 900 Ft

38 900 Ft

Több
színben

Egyszemélyes heverők a KIKOL bútor webáruházából

Rugós heverő vagy szivacsos heverő? Hogyan válasszunk heverőt?

Mi jut eszünkbe, a heverő szó hallatán? De jó lenne, egy kicsit leheveredni! Valóban, az általunk gyártott és forgalmazott heverők egy kellemes délutáni sziesztára és egy pihentető éjszakai alvásra lettek kitalálva. Mindenki számára és a lakás bármely részébe elhelyezhetően készítünk heverőt! Mivel online bútorboltunkban rendelhet egyedi elképzelése alapján is heverőt, így azt illesztheti már meglévő hálószoba, gyerekszoba vagy nappali bútorához is.
Aki a keményebb fekvő felületet szereti annak a szivacs matracos heverő, aki a puhább fekvőfelület híve, annak a hagyományos jól bevált bonell rugós heverő a jó választás.
Készítünk Premier néven hagyományos tele kárpitos heverőt, ahol a fej- és lábvég is, valamint a fekvő felület is kárpittal bevont. Külön figyelmébe ajánljuk a csak a KIKOL által gyártott lakkozott, tömör fenyő fa fej- és láb végű de rákárpitozott szivacs és rugós matracos fekvőfelületű Bohus és Dénes fantázia nevű fenyő heverőt, amelyek felhajtható ágyneműtartósak.
A Premier heverő jó nagy felhajtható ágyneműtartóval rendelkező egyszemélyes ágy, amely franciaágy formájában is többféle méretben rendelhető. A fenyő heverők bármelyike kérhető extra nagy földig ágyneműtartós kivitelben is.
A KIKOL által gyártott heverő keret mindegyike vagy tömör fa, vagy helyenként fával megerősített, ezáltal masszív, időtálló egyszemélyes ágy, amely egyedi méretű franciaágyként is rendelhető.
A KIKOL heverő ár-érték arányban a legjobb megoldás, hiszen nem kell külön egy felhajtható ágyneműtartós ágykeretet és matracot vásárolni, mert a heverő egyben mindkettőt tartalmazza.
Amennyiben az Ön elképzelése egy kényelmes, praktikus, szép, ám olcsó heverő, úgy megtalálta az igazit a KIKOL heverő esetében!
Cserélje le használt heverőjét és rendeljen online bútorboltunkból kockázat nélkül 14 napos gyártói visszavásárlási garanciával, és akár ingyen házhozszállítással!
Jó minőségű, de olcsó heverőt szeretne Budapestre, Szekszárdra, Szombathelyre, Székesfehérvárra, Debrecenbe, Kecskemétre, Szolnokra, bárhova országszerte? Ne habozzon, rendeljen most bútoráruházunkból online, otthonából, kényelmesen, kockázatmentesen!

Tegye kényelmessé otthonát, vásárolja meg a  egy heverőjét!