Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 7.900 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Szállítási információk

Szállítás

500.000 Ft (ötszázezer) vásárlási érték felett ingyen házhoz szállítást biztosítunk az egész ország területén.
500.000 Ft alatt 7.900 Ft-ért szállítjuk országosan a teljes megrendelést. Debrecenben, Nyíregyházán a szállítási díj 3.000 Ft. Ha a megrendelés tömege és mérete kisebb, a csomagot futárszolgálattal adjuk fel, ennek csomagküldési díja a csomag méretétől és tömegétől függ.

A szállítási idő a gyártástól függően körülbelül 1-4 hét, ritka esetekben előfordulhat különböző okokból kifolyólag (beszállítói problémák, gép meghibásodás, stb.) csúszás a megrendelés teljesítésével kapcsolatban.

A rendelés visszaigazolásánál minden esetben 4 hetes szállítási időt igazolunk vissza, mert a megrendelés pillanatában még nem tudunk pontos információt adni a gyártás időtartamáról illetve a fuvar szervezéséről, de természetesen hamarabb is sor kerülhet a kiszállításra, amiről pontosan tájékoztatjuk a kedves vásárlókat minimum 2 nappal a szállítás előtt.
A szállítás kaputól-kapuig szól, a bevitelt, az esetleges felvitelt és összeszerelést nem tudjuk vállalni!

Az oldalt a Kiss Koloniál Kft. és a KIKOL S.R.L. üzemelteti.

Adószámok: Kiss Koloniál Kft. 11145284-2-09

Eu adószám Kiss Koloniál Kft. HU 1115284

KIKOL S.R.L.

Szállítással, termékekkel és megrendelésekkel kapcsolatos kérdésekben ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére munkanapokon Hétfőtől - Péntekig 08:00 órától 17:00 óráig.