Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 7.900 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

GINOP-1_2_9-20

A "KISS KOLONIÁL" Fa- és Bútoripari Korlátolt Felelősségű Társaság 59 560 000 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez „Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és
kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása” című Felhívásra benyújtott „Kapacitásbővítő beruházás a Kiss Koloniál Kft-nél” című, GINOP-1.2.9-20-2021-00104 számú támogatási kérelem keretében.

Kedvezményezett neve, címe:            
 "KISS KOLONIÁL" Fa- és Bútoripari Korlátolt Felelősségű Társaság
4130 Derecske, Dózsa György u. 7. sz.

Projekt címe: Kapacitásbővítő beruházás a Kiss Koloniál Kft-nél
A projekt azonosító száma:         GINOP-1.2.9-20-2021-00104
Szerződött támogatás összege:  59 560 000 Ft
A támogatás mértéke:                 70 %


A projekt tartalma:
Jelen projektünk keretében technológia fejlesztést kívánunk végrehajtani: 1 db scm Morbidelli M200 cnc megmunkáló központot 52.000.000 Ft értékben.
A CNC megmunkáló berendezéssel nem rendelkezünk, segítségével nagypontosságú minőségi bútorelem gyártására leszünk képesek: A pályázatunkban szereplő számítógép vezérlésű CNC megmunkáló központra azonnal programot küld a teljes gyártásra vonatkozóan, illetve árat kalkulál. A beruházással megvalósuló új technológia lehetőséget ad olyan különleges, bonyolult dizájn elemek legyártására amelyre korábban nem volt lehetőségünk. Ezen túlmenően munkavállalóink foglalkoztatásához szeretnénk bér-, és járulék támogatás igényelni 7. 560.000 Ft értében,
Ezen költségtételek segítséget nyújtanak vállalkozásunk számára hogy középtávon megerősödjünk,
hiszen célunk hogy a kiélezett és erőforrásigényes nemzetközi versenyben is profitábilisabban, fejlődőképesen tudjunk működni, növelni tudjuk exportunkat. Az új berendezésekkel növelni tudjuk a megrendelés-állományunkat így a vállalkozás számára biztosított lesz a meglévő munkavállalóinak megtartásaBeruházásunkkal egyedi bútorokat tudnánk készíteni:A beszerezni kívánt 5 tengelyes CNC gép bármely . A beruházással a piacon egyedülálló szolgáltatásként tudnánk a tervezett egyedi online bútorgyártást megvalósítani. Megújulóból zöld bútor még kevesen készítenek.


A projekt tervezett befejezési dátuma:  2022.03.31