Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 7.900 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Miért jobb a KIKOL házikóágy?


Sokszor probléma, hogy a kisgyerek nem szeretne külön aludni a szülőktől, holott a felnőtteknek erre már igényük volna.

A házikóágy általában kisgyermekeknek készült. Ez egy olyan ágy, amely kialakítása révén játékosabbá teszi a gyermek hálószobáját és segít nekik az ágyba való szoktatásban. A házikóágyhoz többnyire egy hangulatos kis házikóhoz emlékeztető keret tartozik, amely felett a gyermek ágya elhelyezkedik. Ezáltal a gyermek egy kis "saját világban" érezheti magát az ágyban, ami segíthet neki biztonságérzetet kialakítani az alváshoz. Természetesen minden gyermek egyedi, és a szülőknek kell eldönteniük, hogy a házikóágy megfelelő választás-e az adott gyermekük számára.

A KIKOL házikóágy miben más a többi bútor webáruházban elérhető ágytól?

Moduláris, a felnőtt és gyerek igényeire egyszerre szabva. Fekvőfelületének magassága állítható. Lehet montessori típusú, vagyis a földön lévő fekvőfelület, de tehetünk alá ágyneműtartót, így alatta tárolási lehetőséget hagyva. Kerülhet alá ágyazható ágyneműtartó, amiben a szülő vagy játszótárs, kistestvér tud aludni.
A leesésgátlót is variálhatjuk. Leesésgátlós házikó ágy segítségével a gyerek védve van az álom közbe kieséstől, biztonságosabban közlekedhet az ágyban.

Levehető házikó résszel rendelkezik, így később sem kell túladnunk az ágyon, használhatjuk ifjúsági ágyként.

Több féle változatban elérhető. Például 80x160-as házikó ágy nálunk a legkisebb gyerek méret, de csecsemő házikó kiságyat is készítünk.
Legnagyobb méretünk a 140x200-as házikó ágy,de 90x200 vagy 120x200-as fekvőfelülettel is elérhető.

Mennyi a terhelhetősége egy ilyen gyerek ágynak?

A mi gyerekágyunk masszív, bírja a gyűrődést, a terhelést, az egész család elfekhet vagy játszhat benne, így az esti meseolvasásnak is megfelelő kuckót biztosít.