Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 7.900 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Leesésgátlós gyerekágy, mivel a biztonság az első


Minden szülő számára a gyermek biztonsága a legfontosabb, a leesésgátló gyerekágy éjszka őrzi majd gyermeke zavartalan álmát. Minden úgy kezdődik, hogy már nem akar a rácsos ágyban aludni, egyre többször bújik ágyunkba. Aztán jó hangosan kijelenti: Légy szíves menj el, nagy vagyok már, egyedül akarok aludni! A szülő tudja, itt az idő átrendezni a gyerekszobát, amelynek legfontosabb darabja a leesésgátló gyerekágy lesz. Bizony gyermekét az önállóság keresésének útján támogatnia kell, de nagyon fontos, hogy Ön is jól aludjon, ez pedig akkor lehetséges, ha nem aggódik folyton azon minden rendben van-e odaát a gyerekszobában.
A leesésgátlós gyerekágy egy olyan bútor, ami ügyel az izgő-mozgó kicsikre. Persze megoldás lehet egy matracnak a földre helyezése is, viszont ilyenkor sokkal többször kell ágyneműt cserélni, és a padló közelsége miatt hidegebb is lehet éjszaka. Ha a gyerek hajlamos kitakarózni, sokkal könnyebben megfázhat.

A leesésgátló gyerekágy ideális magasságú, praktikus ágyneműtartó fiókkal is rendelhető. Ezt a fiókot úgy alkottuk meg, hogy egy matraccal kiegészítve is elférjen az ágy alatt.

Ezzel újabb fekvőhelyet alakíthatunk ki unokatesó, vendéggyerek számára, de akkor is jó szolgálatot tesz, ha gyermekünk néha-néha a szülő társaságában, mégis egyedül kíván aludni. A nagy érdeklődésre való tekintettel a leesésgátló gyerekágy önállóan is rendelhető.

Miután a leesésgátló elemre már nincs szükség, az ágy házikó elemmel is bővíthető.

Gyermekbútorok megalkotásánál különösen figyelünk a minőségre, felületkezeléskor csakis környezetbarát anyagokat használunk, ezzel is óvjuk gyermekei biztonságát.

Leesésgátló önmagában is rendelhető, amelyet szerelés nélkül fel lehet rögzíteni saját ágyoldalainkra. Nagyon egyszerű a felhelyezése, bármikor levehető, így ha kinövi a gyerkőc és már nincs rá szükség, nem hagy nyomot az ágyoldalon.