Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 5.500 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Kiságy pelenkázóval, a megtérülő befektetés


Ha újszülött áll a házhoz, érdemes egy olyan kombinált bútor beszerzésén elgondolkodnia, mint az általunk forgalmazott kiságy pelenkázóval.

Hogy miért?
Hajlamosak vagyunk abba a hibába esni pocaklakóval a hasunkban, hogy elolvadunk az aprócska, habos-babos babaágyak, esetleg bölcsők láttán. Aztán mikor külön-külön megvettük a fekhelyet, a pelenkázót, és mindezek tartozékait, már egy kisebb vagyont elköltöttünk. A gond nem is ezzel van, inkább azzal, hogy a gyermek nagyon gyorsan nő, feleslegessé téve a sok pénzért megvásárolt aprócska bútorokat.

Ön választhat olyan megoldást, mint a kiságy pelenkázóval, amely többféle szempontból is bizonyítani tudja praktikusságát. A kiságy pelenkázóval, méreteit tekintve remekül elhelyezhető a gyerekszobában oda, ahova eredetileg is az ágyat szánták. Ez a bútor kettő az egyben megoldás, a két funkció teljes vizuális egységben van, így esztétikai szempontból is jó választás. Jó szolgálatot tesz a kiságy pelenkázóval akkor is, ha a babasarkot a hálószobában kell kialakítani, mert praktikus fiókjaival remekül megoldja a rengeteg babaholmi rendszerezését.

Az általunk forgalmazott kiságy pelenkázóval garantáltan minőséges alapanyagokat tartalmaz, amely azért is fontos szempont, mert ez egy olyan kombi kiságy, amely később teljesen átalakítható gyerekággyá, és szinte a gyermek kisiskolás éveinek végéig használható. A pelenkázó és a babaágy egyéb elemei praktikus éjjeliszekrénnyé alakíthatók, az ágy alatti görgős fióknak egy matraccal kiegészítve pedig vendégágy funkciót is adhat.