Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 5.500 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Életünk 90%-át a négy fal között töltjük, mégis mennyi időt töltünk ágyban?


Egész életünket végigkísérik a különböző fekvő alkalmatosságok. Először csecsemőágy, végül francia vagy egyszemélyes.

Érezte már úgy, hogy egy nyaralás után alig várja, hogy a saját hálószobájában töltse az éjszakát?
Ennek oka, hogy valószínűleg spóroltak a matraccal a szállásadók, ugyanis ez a legfontosabb feltétele a pihentető alvásnak.
Mind egyéniek vagyunk, így van akinek a keményebb, van akinek puhább matrac a komfortosabb. Egy vendégszálláson ezt nem igazán tudjuk megválasztani, otthonunkban azonban igen.
Alvásunk meghatározza azt követő napunkat. Mennyire vagyunk aktívak, mennyire vagyunk produktívak munkahelyünkön, van-e kedvünk sportolással tölteni időnket.

Gyerekeknek kókuszmatrac?

Ha fiatalok vagyunk (vagy annak érezzük magunkat) és nincs egészségügyi problémánk, valószínűleg nem hagy mély nyomot a fekvőfelület minősége másnapunkban.
Azonban már csecsemő kortól fontos, milyen felületen alszunk. Piciknek javasolt a kókusz töltetű matrac, mert ez egy természetesebb, keményebb felületet biztosít.
A gyermekeknek, akiknek napról napra változik testük, gerincük, kell a jó, és keményebb alátámasztás. Ha ez meg van, gerincük nem fog deformálódni, éjszaka közben tud nyúlni, ki tudja pihenni a nap közbeni terhelést.

Időseknek ortopéd matrac?

Nem csak időseknek!
Ahogy idősödünk, gerincünk is hamarabb elfárad a nap közbeni terhelés során. Vannak olyan matracok, amik kifejezetten jó alátámasztást biztosítanak olyanoknak, akiknek gerincproblémájuk van, vagy érzékeny a hátuk.
Az ortopéd matrac azonban nem egy gyógyászati segédeszköz. Kellően puha de kellően kemény is, a vér zavartalanul áramolhat a testben alvás során. tehermentesíti a gerincoszlopot, csigolyákat, izmokat, ízületeket
Az ortopéd matrac nem mondható keménynek, nem szabad, hogy elnyomja a vérkeringést.
Nem minden ortopéd matrac ami fénylik! Itthon a legtöbb matracot ezzel a jelzővel látják el, így győződjön meg, az értékesítő valóban ért-e a szakmájához. Ha kérdése van hívjon minket bizalommal és segítünk a választásban. Nem szeretnénk álmatlan éjszakákat okozni Önnek.

Sokunk egész nap ülőmunkát, vagy nehéz fizikai munkát végez. Ne sajnáljuk a pihentető estét magunktól.
Ne vegyen túl olcsó matracot. Lehet, hogy rövid távon megoldás, de 1-2 éven belül cserélhetjük is. És az ilyen olcsó matracokra nem is vállalnak garanciát, hiszen nem éri meg cserélni a gyártónak. A BEST DREAM matracokra például akár 12 év garancia is érvényes lehet. Csak az a gyártó vállal ennyi évet, aki biztos benne, hogy jó minőségű terméket értékesít, hiszen senkinek nem éri meg pár évente garanciálisan cserélni.

Eláruljuk a statisztikát, életünk 1/3-át alusszuk végig. Ezért fontos, hogy azt jó minőségű fekvőfelületen tegyük.
Ne sajnálja pénzt matracra, viszont ne is költekezzen túl. Bemutatunk pár népszerű, ár-érték arányban kiváló terméket.
Egészség pénztárra megvásárolhatja összes matracunkat!

Baby Comfort gyerekmatrac 60x120 és 70x140-es méretben

Memory Comfort matrac ortopédiai kemény maggal

Kedvenc ár-érték arányú matracunk, a Siglo