200.000 Ft feletti vásárlás esetén
INGYENES ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS!

Milyen konyhabútorra van szükségem?


A konyhabútor választás az otthon berendezésének egyik alapköve. Még akkor is, ha nem szoktunk főzni. A konyha az otthon szíve, itt történnek a családi nagy beszélgetések, itt fogyaszthatjuk el az esti teánk, kakaónk, borunk, és itt ehetjük a legjobbakat.

Most nem a konyha kialakításáról lesz szó, hanem, hogy ha már eldöntöttünk, beruházunk, akkor mégis milyen konyhaszekrényeket válasszunk.

 

Konyha blokk, más néven blokk konyha

A lehető legolcsóbb konyha megoldás. Az olcsóságnak ára van, hiszen megadott méretből, kialakításból, konyhasorból esetleg konyhasarokból választhatunk. Viszont rengeteg típus, szín, kialakítás áll rendelkezésre, igen megfizethető áron. Ha van rá mód, és gondolkodunk a későbbi bővítésben, olyat válasszunk, ami később további konyha elemekkel bővíthető. Így kedvünk szerint alakíthatjuk a helyiséget. Ideális, ha nem külön álló konyhánk van, hanem van elég hely, és mondjuk amerikai típusú a konyha.
Itt általában a mosogatótálca vagy benne van az árban, vagy egy kifejezz típust ajánl az online bútor webáruház. Ha a mosogatógépnek van hely, akkor a korpusza fix méretű, ezt mindig megadja a bútor gyártója.
Konyha blokkjainkat itt lehet megtalálni.

LAMPUR és KLANTON konyha blokkok

Elemes konyha, választható konyhaszekrényekből összerakva

Ha nem találunk megfelelő konyha blokkot, akkor konyhasorunkat külön álló elemekből összerakhatjuk. Így is lehet szép konyhánk, ráadásul megfizethető áron. Ez a típus valahol a blokk konyha és az egyedileg tervezett konyha között áll árkategóriában.
Sokszor itt is van lehetőség a tervezésre. Ha tudjuk a helyiség méreteit, kiállásait, akkor sok helyen segítenek a tervezésben. Melyik elemet hova érdemes tenni, mi fér el a szobában. Ehhez is választhatunk mosogatótálcát, de mindenképp olyat keressünk, amilyet a konyhabútor forgalmazója is ajánl. Legtöbbször van lehetőség egyedi mosogatótálca választására, ekkor azonban a mosogatószekrény munkalapját méretre kell szabni.
A sütő, főzőlap általában 600 mm széles, a mosogatógépnél legtöbbször van lehetőség 450-600 mm széles korpusz elemet választani.
Elemes konyháink hamarosan itt lesznek elérhetőek.

IRYS konyhasor választható elemei

Konyhatervezés 0-ról

Ha a helyiség kialakítása, mérete különleges és nem találunk elemes vagy blokk konyhát, vagy teljesen egyedi elképzelésünk van, akkor az egyedileg tervezett konyha a mi ajánlásunk.
Itt csak a fantáziánk szab határt. Több száz féle konyha front, korpusz, munkalap, fogantyú áll rendelkezésünkre, és bármilyen méretű, típusú páraelszívót, sütőt, főzőlapot, mikrót, mosogatógépet tehetünk be. Az alsó és felsőszekrények, kamraszekrények méretét mi választhatjuk meg a tervező segítségével, saját magasságunkhoz szabva. A vasalatok lehetnek oldalra nyílók, felnyílók, csillapításos behúzásúak, push-open nyitásúak. Lehet hagyománys, szálfogantyús vagy rejtett fogantyús (más néven GOLA) konyhánk.
Természetesen ez a legdrágább megoldás, de a választott anyagokkal, fogantyúkkal sokat megtakaríthatunk.
Debrecen környékén vállalunk konyha tervezést és teljes beépítést, nézze meg erre vonatkozó weboldalunk, és keressen fel minket!

Egyedileg tervezett és kivitelezett konyhánk Debrecenben