Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 5.500 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Szekrények

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK
Szűrők törlése

A termékek feltöltés alatt...

Szekrények és gardrób szekrények a KIKOL bútor webáruház kínálatából

Szekrények, szekrénysorok és gardrób szekrények melyek kínálatunkban szerepelnek elhelyezhetők háló, csecsemő, gyermek, ifjusági, és gardrób szobákban. A praktikus, szép szekrények elemeiből összeállított szekrénysorok nappalik, ebédlők, konyhák és irodák praktikus, egyben kellemes környezetet biztosító bútordarabjai lehetnek.

Bútor webáruházunkban megtalálhatók a legigényesebb, egészséges életteret biztosító minőségi tömörfa alapanyagból készített szekrények. Svájci és német exportra gyártunk magas minőségű bio olajjal kezelt tölgy, bükk bio szekrényeket. Ezek a szekrények gyári áron elérhetők hazai vásárlóink számára is. A KIKOL gyáraiban a gardrób szekrények általában vagy kizárólag bútorlapból vagy bútorlap és fa kombinációjából készülnek. Ezáltal tőlünk különleges dizájn elemeket is tartalmazó szekrény, szekrénysor és gardrób  is rendelhető  gyártól házig, gyári áron, akár ingyen házhozszállítással is. A gardróbok és egyes szekrények belső kialakítása az Ön igénye szerint egyedileg is rendelhetők. Mindez legolcsóbban, gyári áron. Bútor webáruházunkban kínált szekrények közt összeszerelt és lapraszerelt kivitelben is találhat kedvére valót. A gardrób szekrények nyitható és tolóajtós kivitelben egyaránt megtalálhatók kínálatunkban. A szekrények minden esetben minőségi alapanyagokból készülnek és minőségi szerelvényekkel ellátottak. A hazai piacon a KIKOL fenyő szekrényei által lett ismert és elismert. Különösen népszerűek a praktikus, variálható gyerek szekrények.

Nappali, vagy hálószoba garnitúrákat is talál kínálatunkban, ahol az egyes szekrénysor elemekből kedvére válogathat, így nem kell egy egész szekrénysort megrendelnie. Több bútorunk kombinálható egymással, így nem kell egy bútorkollekciót rendelnie, hanem különböző stílusokat is összeilleszthet, így modern, eklektikus otthont varázsolva magának.
Tegye szebbé otthonát, vásárolja a KIKOL szekrénysorát!