Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 7.900 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK

Heverő kivitele

Egyszemélyes vagy kétszemélyes heverő?

Ágyneműtartós heverő?

Szűrők törlése
-10%
Hevero-Nil

Heverő Níl

71 700 Ft

Kuponkód: KIKOL10
Több
színben

Rugós heverő vagy szivacsos heverő? Hogyan válasszunk heverőt?

Mi jut eszünkbe, a heverő szó hallatán? De jó lenne, egy kicsit leheveredni! Valóban, az általunk gyártott és forgalmazott heverők egy kellemes délutáni sziesztára és egy pihentető éjszakai alvásra lettek kitalálva. Mindenki számára és a lakás bármely részébe elhelyezhetően készítünk heverőt! Mivel online bútorboltunkban rendelhet egyedi elképzelése alapján is heverőt, így azt illesztheti már meglévő hálószoba, gyerekszoba vagy nappali bútorához is.
Aki a keményebb fekvő felületet szereti annak a szivacs matracos heverő, aki a puhább fekvőfelület híve, annak a hagyományos jól bevált bonell rugós heverő a jó választás.
A KIKOL által gyártott heverő keret mindegyike vagy tömör fa, vagy helyenként fával megerősített, ezáltal masszív, időtálló egyszemélyes ágy, amely egyedi méretű franciaágyként is rendelhető.
A KIKOL heverő ár-érték arányban a legjobb megoldás, hiszen nem kell külön egy felhajtható ágyneműtartós ágykeretet és matracot vásárolni, mert a heverő egyben mindkettőt tartalmazza.
Amennyiben az Ön elképzelése egy kényelmes, praktikus, szép, ám olcsó heverő, úgy megtalálta az igazit a KIKOL heverő esetében!