Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 5.500 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Konyhaszekrény

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK

Konyhaszekrény anyaga

Konyhaszekrény szállítási kivitele

Szűrők törlése

A termékek feltöltés alatt...

Konyhaszekrény a KIKOL Bútor Webáruházból

Hogyan válasszunk konyhaszekrényt és milyen konyhaszekrényt válasszunk?

Modern, elemes, olcsó konyhaszekrényt keres? Jó helyen jár! A KIKOL online bútor boltjában többféle modern, olcsó konyhaszekrény található. Sőt most akár ingyen is házhoz szállítjuk a bútoráruházunkban megrendelt konyhaszekrényt Budapestre, Debrecenbe, Pécsre, Kecskemétre, Szolnokra, Nyíregyházára, Miskolcra, Szegedre, Sopronba, stb. bármely kis faluba, országszerte.
A megfelelő konyhaszekrény kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni. Így például fel kell mérni főzési szokásainkat. Fontos, hogy a mosogató, az előkészítő pult és a tűzhely „kéz alatt” legyen a  konyhaszekrényben elhelyezve, vagy inkább attól függetlenül.
Nem biztos, hogy a drága, konyhaszekrénybe szerelt eszközökre szükségem lesz a mindennapokban. Alaposan mérlegelni kell a konyhaszekrény felszereltségét, mert az ára nagyon megnövekedhet ezáltal.
Nagyon fontos a konyhaszekrény  munkalapjának a megfelelő keménysége, kopásállósága, tisztíthatósága is.
Milyenek a család étkezési szokásai. Hogyan tudjuk a legkényelmesebben elkölteni a reggelit, ebédet, vacsorát? A konyhaszekrény megtervezésekor szem előtt kell tartani az étkező asztal, étkező székek helyét, sőt gondolni kell az esetlegesen érkező vendégekre is.
A konyhaszekrény tervezésekor sokan figyelmen kívül hagyják a már meglévő vízvezeték csövek, lefolyók elhelyezkedését . Most lehet nem kerül  még a konyhaszekrénybe beszerelésre  mosogató gép, de gondolni kell arra, hogy hosszabb távon lehet szükségem lesz rá.
Érdemes  néhány napig tudatosan dolgozni a már meglévő konyhában oly módon, hogy figyelem a konkrét szükségleteimet, és gyorsan feljegyzést is készítek róla. Például kicsi a konyhaszekrény fiók az evőeszköz számára, nincs hely a konyharuhák elhelyezésére, messze van a mosogató, ezért sok a  folt a padlón a csöpögés miatt stb.

Modern konyhaszekrény álma, vágya? A bútornál megtalálja.