Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 5.500 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Komódok

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK
Szűrők törlése

A termékek feltöltés alatt...

Komódok végtelen sok variációban a KIKOL bútor webáruház kínálatában

Anyagát, tekintve komódjaink készülnek tömörfából (fenyő, tölgy és bükk), bútorlapból és ezek kombinációjából is. Rengeteg féle színből válogathat, a legnépszerűbb sonoma tölgy és magasfényű fehér is megtalálható online bútor webáruházunkban. Lakberendezési stílusa szerint is válogathat, hiszen rusztikustól a modernig, vintage-től a skandináv stílusig minden megtalálható nálunk. Igazán különleges a német és svájci exportra készített masszív tömörfa komód kínálatunk.

Bútor webshopunkban a csecsemő gondozásához szükséges több pelenkázó komód is megtalálható. A K2-es pelenkázó komód  a későbbiekben átalakítható a pelenkázó lap leszerelését követően. Sok ruhát, játékot elrejtő bútordarab lesz belőle. A  pelenkázó komód praktikusan, helytakarékosan kiegészíthető gyermek és ifjusági bútorainkkal. Így az egész gyerekszoba együtt nő gyermekünkkel.

A kínálatunkban szereplő termékek bármelyike nappalija vagy hálószobája remek bútor darabjává válhat. Vásárolhat  bútor webáruházunkon keresztül otthon kényelmesen, a legolcsóbb gyári áron, akár ingyen házhozszállítással is. Sok termékünk létezik lapraszerelt vagy összeszerelt kivitelben is. Bútoraink praktikusan variálhatók, sorolhatók, illetve folyamatosan kiegészíthetők az életkor és az igények változásának megfelelően, mert a KIKOL egy életre szól! Készíthet szekrénysort azonos stílusban, vagy az egyes bútor kollekciókat kombinálhatja is.  A fiókok minden esetben görgőkön, könnyen kezelhetően gurulnak. A beszerelt vasalatok pl: ajtókat tartó pántok, ágyneműtartós komód lehajtható vasalata stb. mind kiváló minőségüek.
A nálunk vásárolt bútor bármelyikére teljes körű gyártói és 14 napos visszavásárlási garanciát vállalunk.