Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 5.500 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Csecsemő- és gyerek bútorok

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK
Szűrők törlése

A termékek feltöltés alatt...

Gyerekbútorok itt, a KIKOL bútor webáruházban egyszerűen, olcsón

Kínálatunkban szereplő egyik legnépszerűbb gyerekbútor a maci fejjel díszített, heverővé alakítható, baba ágyunk. Első darabja az akkor frissen vásárolt, első számítógép vezérlésű megmunkáló központunk, elsőként készített gyerekbútora volt. Akkoriban még kizárólag fenyő fa alapanyagból készültek a baba- és gyerekbútorok. Azóta cégünk sokat fejlődött, és termékkörünk is szélesebb lett. Bútorlap és fa kombinációjából különleges divatos design baba- és gyerekbútorokat is gyártunk. Kínálatunkban a két heverővé alakítható emeletes ágyon túl megtalálhatók még a praktikus hely kihasználást lehetővé tevő különböző magasságú és fekvőfelületű galériás ágyak. Ezek a praktikus gyerekbútorok!  Alul tetszés szerint berendezhetők íróasztallal, szekrénnyel, ággyal, stb., sőt még játszótér is varázsolható egy kuckós, csúszdás ággyal. Baba- és gyerekbútoraink kombinációs lehetősége határtalan, ezért a gyerek igényeihez és életkori sajátságaihoz folyamatosan igazodva bővíthetők, variálhatók.

Rendkívül népszerűek a több funkciós (bővíthető, ülő, fekvő, tároló) gyerekbútoraink. Így például a szendvics ágy, mely két kényelmes ágy egyben, ágyneműtartóval kiegészítve akár. Kisebb szobák kedvelt gyerekbútora még az öt fiókos ágykeret. A három fokozatban bővíthető leesés gátlóval ellátott Barba ágy a babaágyból kikerülő kis gyerekek biztonságos ágya. Tömörfa baba- és gyerekbútoraink felülete bio olajjal vagy káros anyagot nem tartalmazó lakkal kezeltek. Ennek és a fa kedvező tulajdonságainak köszönhetően egészséges, természetes életteret tudunk biztosítani már kisbabáink számára is. A tömörfa bútorokkal berendezett térben nincs szükség párologtatókra, mivel természetes katalizátorként működnek, ideális páratartalmat biztosítanak a gyerek szobájában. Felületük nemcsak antibakteriális, hanem antisztatikus, ezért nem köti meg a port és elektromosan sem tölti a lebegő port. Az elektromosan töltött lebegő por asztmához és allergiához vezet azon túl, hogy stresszes környezetet teremt a gyerek számára. A macifejjel díszitett és körberácsos kiságy számos tulajdonosa között baba szépségversenyt hírdettünk.

Facebook fotógalériánkban ajánljuk nézze meg a boldog csecsemők fotóit. Gyerekbútort kínálunk Önnek gyártól házig, gyári áron, akár ingyen házhozszállítással is.
Tegye egészségesebbé otthonát, vásárolja a KIKOL gyerekbútorát!