Telefonszám amin szükség esetén kereshetünk

Maximum 5.500 Ft szállítási költség
A TELJES RENDELÉSRE!

Összesen: db termék.
rendezés:
SZŰRŐK
Szűrők törlése

A termékek feltöltés alatt...

Egyszemélyes ágyak és franciaágyak a KIKOL bútor webáruház kínálatában

Egyedülállónak mondható egyszemélyes ágy és franciaágy kínálatunk, mivel akár egyedi méretre is rendelhető a legtöbb egyszemélyes ágy illetve franciaágy. Mindezt a legjobb gyári áron, akár ingyen házhoz szállítással, gyártói teljes körű, és 14 napos visszavásárlási garanciával. Ágy és franciaágy kínálatunkban megtalálhatók fenyő ágyak, ágykeretek akár felhajtható ágyneműtartós kivitelben is. Készítünk továbbá tömör bükk és tölgy fából ágyakat, franciaágyakat. Kínálunk még kárpitozott ágyakat, ortopéd zónás rugós és szivacs matracos fekvőfelülettel.  Ajánljuk figyelmébe a legújabb divat trendnek megfelelően tervezett fa, bútorlap és kárpitozott elemek kombinációjából készített modern egyszemélyes ágyainkat és franciaágyainkat.
Bútorgyárainkban már közel 30 éves múltra tekint vissza az ágy, franciaágy gyártása. Kezdetben csak fenyő ágyakat készítettünk és ezek által lettek elismertek és népszerűek a minőségi KIKOL fenyő egyszemélyes ágyak és franciaágyak.  A modern csúcstechnológiás gyártás, a kiváló alapanyagok, a nagy tapasztalat, garancia arra, hogy a KIKOL egyszemélyes ágy és bármely franciaágy masszív, időtálló, kiváló minőségű. A KIKOL bútor webshopból vásárolt bútor sok éven át kényelmes, nyugodt pihenést, biztosít használójának. Ágyaink készülnek görgős és felhajtható ágynemű tartós kivitelben egyaránt. Bármely franciaágykeretbe és egyszemélyes ágykeretbe  választhat a KIKOL bútor webáruház kínálatában szereplő népszerű Bestdream és Materasso márkájú matracokból. A felhajtható ágyneműtartós ágykeretek készülnek extra teherbírású gázrugós kivitelben is. Bármely kárpitozott ágy egyöntetűen felhajtható ágyneműtartós.
A leírtakon túlmenően miért is ajánljuk, ezeket a praktikus darabokat? Mert ezek az ágyak rendelkeznek a tömör fenyőbútorok összes előnyös tulajdonságával. Mégpedig egészséges, természetes életteret biztosítanak használójának és nem mellesleg elnyűhetetlenek. Ha egyszemélyes ágyat vagy franciaágyat keres, ugye tudja: A
egy életre szól!