200.000 Ft feletti vásárlás esetén
INGYENES ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS!

Egyszemélyes ágy éjjeliszekrénnyel, franciaágy éjjeliszekrénnyel és egyéb hálószoba bútor garnitúra a KIKOL bútor webáruházból

Hogyan válasszunk hálószoba garnitúrát és mily hálószoba garnitúrát válasszunk?

Életünk jelentős részét a hálószobában töltjük, ezért különösen fontos annak pihentető, harmonikus kialakítása. Milyen hálószoba garnitúra szükséges mindehhez ?
A hálószoba garnitúrában lehetőség szerint csak a pihenéshez szükséges bútorok legyenek jelen. Kerüljük a zsúfoltságot! Kényelmes, komfortos franciaágy, egyszemélyes ágy akár heverő is, kis éjjeliszekrény esetleg egy komód, vagy gardrób szekrény képezze csak a hálószoba garnitúrát, kevés kiegészítővel, díszítéssel. Ügyeljünk arra, hogy a hálószoba garnitúra kiemelten fontos bútor darabja az ágy ill. heverő fekvőfelülete egy síkban legyen, semmiképp ne törjön meg a gerinc vonala alatt. Ne legyen a hálószoba garnitúra bútorai között aktivitást serkentő vagy munkavégzéshez szükséges bútordarab pl. TV, íróasztal, számítógépasztal stb. Amennyiben a Fheng Sui szempontjait is figyelembe kívánjuk venni a hálószoba garnitúra kiválasztásánál és elhelyezésénél, akkor ügyeljünk arra, hogy tükrös gardrób szekrény, fésülködő asztal ne legyen a hálószoba garnitúra bútorai között. Amennyiben párra vágyunk úgy az apró kiegészítőket párosával helyezzük el hálószobánkban.
A legfontosabb hálószoba bútor az ágy, amelynek fejrésze lehetőség szerint a bejárati ajtó mögött helyezkedjen el.
Cserélje le használt hálószoba garnitúráját minőségi olcsó hálószoba bútorra 14 napos gyártói visszavásárlási garancia biztosítása mellett a KIKOL online bútoráruház széles kínálatából! Rendeljen hálószoba garnitúrát Budapestre, Debrecenbe, Miskolcra, Szegedre, Székesfehérvárra, Szombathelyre, Nyíregyházára, Győrbe, Tatabányára, Kecskemétre, Szolnokra, Zalaegerszegre vagy országszerte bárhova mi akár ingyen házhoz szállítjuk az Ön számára.
Tegye kényelmessé otthonát, vásároljon KIKOL hálószoba garnitúrát!

Tegye egészségesebbé otthonát, vásárolja a új egyszemélyes ágyait éjjeliszekrénnyel, franciaágyait éjjeliszekrénnyel és egyéb hálószoba garnitúráit!