200.000 Ft feletti vásárlás esetén
INGYENES ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS!

Autós gyerekágy, traktoros gyerekágy, ágyneműtartós gyerekágy, több funkciós gyerekágy, ifjúsági ágy a KIKOL Bútor Webáruházból

Hogyan válasszunk gyerekágyat, ifjúsági ágyat és milyen gyerekágyat, ifjúsági ágyat válasszunk?

A KIKOL több mint 30 éves gyerekágy gyártói múlttal rendelkezik. Első bútordarabunk egy dió pácolt esztergályozott elemeket is tartalmazó fenyő baba bölcső és babaágy volt, melyet a KIKOL tulajdonos saját születendő gyermeke számára készített nagy gondossággal.
Minek köszönheti töretlen népszerűségét a KIKOL gyerekágy és általában a tömör fenyő fa bababútor, ifjúsági bútor? Elsősorban az egészségre gyakorolt rendkívül jó hatásának.
Fenyő gyerekággyal, és egyéb fenyő gyerekszoba bútorral berendezett környezetben nincs stresszt, allergiát, asztmát okozó elektromosan töltött lebegő por.
A fa szerkezetéből adódóan a légköri viszonyoknak megfelelően tudja biztosítani az optimális páratartalmat. Régi fenyő gyerekágy illetve bármilyen más fenyő ifjúsági bútor vásárlóink állítják, hogy nem lesz szükség párologtatóra a gyerekszobában.
Mindebből kifolyólag a gyerekágy, az emeletes ágy,  a galériás ágy stb., bármilyen gyerekszoba bútort, ifjúsági bútort kifejezetten javasolt fenyő fa alapanyagból készíteni.
A KIKOL gyerekágyak és általában a gyerekszoba bútorok semmilyen egészségre káros anyagot nem tartalmaz!
Online bútorboltunk kínálatában nemcsak tömör fenyő gyerekágy található, hanem minimál stílusú is.  Bútorlapból, illetve fa és bútorlap kombinációjából is készül gyerekágy, és egyéb gyerekszoba bútor és ifjúsági bútor egyaránt. Bútoráruházunk gondolt a babaágyból éppen kikerülőkre is, számukra leesés gátlóval ellátott gyerekágy is rendelhető, sőt olyan is, amelyik együtt nő a gyerekkel. A gyerekszoba bútor illetve az ifjúsági bútor akkor ideális, ha minden igényét kielégíti birtokosának, ezért jó ha a játék színtere is a gyerekágy. Ebből a gondolatból kiindulva készítettük el nagyon népszerű csúszdás gyerekágyunkat.
Nem feledkeztünk meg a traktort, vagy autót kedvelő kicsinyekről sem. Számukra autós gyerekágyat is kínálunk teherautó illetve traktor formájában.
Bútorboltunk kínálatában szereplő gyerekágy, autós ágy, emeletes ágy, galériás ágy  illetve az ifjúsági bútorok mindegyike a lakásba történő egyszerű felszállítást lehetővé tevő többnyire lapra szerelt csomagolásban kerül kiszállításra. Akár ingyen is házhoz szállítjuk országszerte. Rendeljen gyerekágyat, galériás ágyat, emeletes ágyat Budapesten, Székesfehérváron, Sopronban,Szombathelyen, Szegeden, Pécsett, Debrecenben, Miskolcon, Nyíregyházán, Kecskeméten, Szolnokon, Kaposváron, Nagykanizsán vagy bárhol az országban. A gyerekszoba bútor, ifjúsági bútor minden elemét Budapesten emeletre is felvisszük és vállaljuk az összeszerelését is.
A napokban mondta egy kedves debreceni vásárlónk, hogy a legjobb befektetés KIKOL gyerekágyat vásárolni. " 30.000 Ft-ért vettem a hosszabbítható Barba gyerekágyukat, két gyerek felnőtt benne, és még az interneten 25.000 Ft-ért eladtam. Reméljük Önt is, aki most e sorokat olvassa, hamarosan az elégedett KIKOL gyerekágy illetve bababútor vásárlók körében köszönthetjük.
További nagy előnye az általunk gyártott gyerekszoba bútoroknak legyen az gyerekágy, kombi kiságy, pelenkázó komód stb., hogy a gyerekkel együtt nőve ifjúsági bútorrá alakítható. Hosszú éveken át kiegészíthető az új igényekhez igazodva, illetve sok eleme, mint például az emeletes ágy, a kombi ágy, gyerekágy leesés gátlóval stb. átalakítható a szétszerelést követően.
Legjobba autós gyerekágyat, traktoros gyerekágyat, ágyneműtartós gyerekágyat, több funkciós gyerekágyat, ifjúsági ágyat szeretné gyerekének gyerekszobájába, babájának babaszobájába? A
Bútoráruházban megtalálja.