200.000 Ft feletti vásárlás esetén
INGYENES ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS!

Tolóajtós szekrény, gardrób, gardróbszekrény, ruhásszekrény a KIKOL Bútor Webáruházból

Hogyan válasszunk gardróbszekrényt és ruhásszekrényt és milyen gardróbszekrényt és ruhásszekrényt válasszunk?

Hálószoba, nappali vagy előszoba bútorunk egyik legfontosabb bútor darabja a gardrób, vagy más néven ruhásszekrény. Amennyiben a lakótérbe helyezzük a gardróbot vagy ruhásszekrényt,úgy a legegészségesebb és legidőtállóbb megoldás, ha tömör fenyő fa alapanyagból készült. Napjainkban nagyon népszerű, a minimál stílusú fehér bútorlap és a tömör fa kombinációjából készült gardrób és ruhásszekrény egyaránt. Kínálatunkban ez utóbbi igényt elégíti ki a FAG tolóajtós gardróbszekrény bútorcsalád. A FAG gardrób ruhásszekrények belső kialakítása egyedileg is rendelhető. Nagyon népszerű a sokféle elemből álló tömör fenyő ruhásszekrény kínálatunk. Nemcsak natúr lakkozott, hanem dió és cseresznye pácolt felületkezeléssel is kérhető. Akár komplett nappali vagy háló ill. gyerekszoba szekrénysor is összeállítható kínálatunkból. Minden esetben próbáljuk az Ön igényének legmegfelelőbb gardrób ill. ruhásszekrény összeállítást megvalósítani.
Sok esetben méreténél és tömegénél fogva nem lenne lehetséges az adott helyre be- illetve felszállítani a gardróbot vagy a ruhásszekrényt ezért a legtöbb gardrób és ruhásszekrény lapra szerelten készül, több csomagba elhelyezve. Rendeljen gardróbszekrényt, ruhásszekrényt Debrecenbe, Sopronba, Székesfehérvárra, Szekszárdra, Kecskemétre, Miskolcra, Nyíregyházára bárhova országszerte, mi akár ingyen is házhoz szállítjuk. Gardróbszekrényét, ruhásszekrényét Budapesten kérésére emeletre is felvisszük és össze is szereljük. Minden gardrób és ruhásszekrény könnyedén házilag is összeszerelhető, melyhez az  összeszerelési rajzok egyértelmű útmutatást adnak.
Minden általunk gyártott gardrób és ruhásszekrény kiváló minőségű vasalatokkal szerelhető, ezért rendkívül masszívak. Mindez garancia a hosszú élettartamra is. Sőt ezáltal lehetséges a bútorok költöztetése, a többszöri szét és összeszerelés lehetőségének köszönhetően. Mert tudjuk a KIKOL egy életre szól. A gardrób és a ruhásszekrények  fiókjai minden esetben könnyedén guruló görgőkkel felszereltek az Ön kényelme érdekében.
Garantáltan a legjobb ár-érték arányban,14 napos visszavásárlási garanciával kockázat nélkül vásárolhat online gardróbszekrényt, ruhásszekrényt a KIKOL bútorboltjában.
Cserélje le használt ruhásszekrényét vagy gardróbját és vásároljon jó minőségű olcsó ruhásszekrényt vagy gardróbszekrényt kockázat nélkül 14 napos gyártói visszavásárlási garanciával online bútoráruházunkból.
Tudod hol? A
gardróbszekrény és ruhásszekrény gyártótól!