200.000 Ft feletti vásárlás esetén
INGYENES ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS!

Ágyneműtartós franciaágy, franciaágy ágykeret, kétszemélyes ágy a KIKOL Bútor Webáruházból

Hogyan válasszunk franciaágyat és milyen franciaágyat válasszunk?

A hálószoba bútor legfontosabb bútor darabja a franciaágy. Vásárláskor a leglényegesebb szempont a franciaágy komfortossága, amely mindenki esetében mást jelenthet. Nem mindegy ugyanis alvási szokásunk. Hason, háton vagy oldalt fekve alszunk? Eltérő lehet párunk alvási szokása, ami konfliktushoz is vezethet éjszakánként. Ezért mindenképp ajánlott két darab különálló akár különböző de egyforma magas matrac elhelyezése egy franciaágyban. Két különálló matrac elhelyezése esetén biztosan nem érezzük, ha hálótársunk gyakran forgolódik éjszaka. Fontos szempont a gerinc alátámasztása. Minden esetben olyan  legyen a matrac fekvő felülete, hogy a gerinc egyenes vonalban feküdjön fel a matracon, ne törjön meg sehol a gerinc alatt.
Ezen kívül kiemelt szempont még, hogy a franciaágy nagyon masszív, erős legyen. Egy forgáskor nyikorgó franciaágy igen meg tudja keseríteni az éjszakánkat. A KIKOL online bútorboltjában megtalálható a minden igényt kielégítő olcsó franciaágy és a legdivatosabb, modern dizájn franciaágy illetve francia ágykeret. Online bútor webáruházunkban rendelhet még kényelmes, minden igényt kielégítő franciaággyá alakítható kinyitható kanapét. Cégünk által gyártott speciális vasalatnak köszönhetően akár egyedi méretben is tudunk készíteni az Ön számára nagyon kényelmes ágyneműtartós franciaágyat kinyitható kanapé formájában.
Franciaágy ill. franca ágykeret kínálatunk egyedülállóan nagy. Online bútorboltunkban megtalálhatóak a tömör fenyő franciaágyak, kemény fa keretes franciaágyak és a teljesen kárpitozott franciaágyak illetve ezek különleges keveréke is.

Tökéletes franciaágy álma vágya, a bútornál franciaágyát megtalálja!