200.000 Ft feletti vásárlás esetén
INGYENES ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS!

Étkező bútor, étkezőasztal, étkezőszék, bárszék, pad, tálalószekrény, étkező garnitúra a KIKOL Bútor Webáruházból

Hogyan válasszak étkező bútort és milyen étkező garnitúrát válasszak?

Modern, hagyományos rusztikus, igényes, elegáns, praktikus étkező bútort keres? Jó helyen jár! A KIKOL online bútorboltjában a legkülönlegesebb svájci és német exportra is gyártott tömörfa bio olajjal kezelt étkező bútor összeállítástól kezdve a bútorlapból készült minimál stílusú és natur lakkozott, vagy pácolt illetve méhviasszal kezelt tömör fenyő étkező bútor összeállításig mindent megtalál. Szeretnénk figyelmébe ajánlani nagyon népszerű, sok elemes Organic nappali és étkező bútor családunkat. A minimál stílusban készült fa keretes, bútorlap betétes, led világítással kiegészített vitrines étkező bútor család nemcsak étkező bútor elemeket, hanem nappali szekrényt, akár ruhás szekrényt is, TV állványt, sokféle komódot, dohányzó és étkező asztalt is tartalmaz. Bútorboltunkból többféle étkező szék és pad is rendelhető akár egyedi méretben is.
Válogasson kényelmesen kedvére, és mi akár ingyen is házhoz szállítjuk a megálmodott étkező bútor összeállítást.
Kínálatunkban megtalálható a könnyen helyszínre szállítható lapra szerelt elemeket tartalmazó étkező bútor összeállítás és a teljesen összeépített szekrényeket tartalmazó is. Bizonyos esetekben egyedi elképzeléseit is van módunk megvalósítani az étkező bútor összeállításában.
Álmodja meg kényelmesen a fotelben otthon étkező bútorát Budapesten, Győrben, Debrecenben, Szegeden, Pécsett, Sopronban, Miskolcon, Nyíregyházán, Kecskeméten, Békéscsabán vagy bárhol az országban és mi akár ingyen házhoz szállítjuk, sőt Budapesten emeletre felvisszük és össze is szereljük Önnek az étkező bútor minden darabját.

Tegye elegánssá otthonát, válassza a akciós olcsó étkező bútorát, étkezőasztalát, étkezőszékét, bárszékét, padját, tálalószekrényét, étkező garnitúráját!