200.000 Ft feletti vásárlás esetén
INGYENES ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS!

Egyszemélyes ágy a KIKOL Bútor Webáruház kínálatából

Hogyan válasszunk egyszemélyes ágyat és milyen egyszemélyes ágyat válasszunk?

A pihentető alvást követően már jól indulhat a napunk. Keressünk egyszemélyes ágyat otthonunkba minden napos alvásra hálószoba bútor részeként, hétvégi házunkba vagy akár munkásszállóra a legfontosabb szempont az ágy komfortossága.
A kényelmes alvás mindenki számára mást jelent. Mert például az egyszemélyes ágy fekvőfelületének kiválasztásakor nem mindegy, hogy hason, háton vagy oldalt dőlve alszunk szívesen. A lényeg, hogy minden esetben olyan alátámasztást biztosítson az egyszemélyes ágy matracának fekvőfelülete, hogy a gerinc vonala ne törjön meg sehol sem. Az sem mindegy, hogy a kemény, vagy puha fekvő felületű matracot kedveljük. Fontos szempont lehet még az ágynemű tárolása is. Praktikus, helytakarékos megoldást kínál online bútoráruházunk felhajtható ágyneműtartós egyszemélyes ágy ill. ágykeret kínálata. Napjainkban újra népszerű a rákárpitozott rugós illetve szivacs matracos heverő is. Ilyen egyszemélyes ágy megtalálható fenyő tömör fa kerettel vagy teljesen kárpitozva akár világítással is kiegészítve. A KIKOL gyáraiban készül a legmodernebb, tömör fa és kárpitozott elemeket elegyítő rendkívül masszív, dizájn egyszemélyes ágy is.
Amennyiben olcsó egyszemélyes ágyat, heverőt szeretne hálószoba bútor elemeként, úgy ne keressen tovább, mert a KIKOL online bútorboltjában ár-érték arányban biztosan a legjobbat találja. Rendeljen egyszemélyes ágyat Budapesten, Sopronban, Székesfehérváron, Pécsett, Szombathelyen, Nagykanizsán, Debrecenben, Kecskeméten, Nyíregyházán vagy Miskolcon, illetve bárhol országszerte, mi akár ingyen is házhoz szállítjuk. Nincs kockázat, hiszen a KIKOL online bútoráruházból rendelt bútorok, matracok mindegyikére 14 napos gyártói visszavásárlási garanciát vállalunk.

Biztosan pihentető az éjszakája, ha ágya a egyszemélyes ágya!