200.000 Ft feletti vásárlás esetén
INGYENES ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS!

Babaágy és kiságy a KIKOL Bútor Webáruházból

Hogyan válasszunk babaágyat, kiságyat és milyen kiságyat, babaágyat válasszunk?

A KIKOL több mint 30 éves babaágy és kiságy gyártói múlttal rendelkezik. Első bútordarabunk egy dió pácolt esztergályozott elemeket is tartalmazó fenyő baba bölcső és babaágy volt, melyet a KIKOL tulajdonos saját születendő gyermeke számára készített nagy gondossággal.
Minek köszönheti töretlen népszerűségét a KIKOL babaágy, kiságy és általában a tömör fenyő fa bababútor? Elsősorban az egészségre gyakorolt rendkívül jó hatásának.
Fenyő babaággyal, kisággyal, pelenkázó komóddal, és egyéb fenyő bababútorral berendezett környezetben nincs stresszt, allergiát, asztmát okozó elektromosan töltött lebegő por.
A fa szerkezetéből adódóan a légköri viszonyoknak megfelelően tudja biztosítani az optimális páratartalmat. Régi fenyő babaágy, kiságy illetve bármilyen más fenyő bababútor vásárlóink állítják, hogy nem lesz szükség párologtatóra a gyerekszobában.
Mindebből kifolyólag babaágy, kiságy, kombi kiságy, emeletes ágy, pelenkázó komód stb., bármilyen bababútor és gyerekszoba bútor összeállítást kifejezetten javasolt fenyő fa alapanyagból készíteni.
A KIKOL babaágy, kiságy semmilyen egészségre káros anyagot nem tartalmaz!
Online bútorboltunk kínálatában nemcsak tömör fenyő babaágy, és kiságy található, hanem minimál stílusú bútorlapból illetve fa és bútorlap kombinációjából is készül babaágy, kiságy, kombi kiságy és egyéb bababútor és ifjusági bútor egyaránt.
Bútorboltunk kínálatában szereplő babaágy, kiságy mindegyike a lakásba történő egyszerű felszállítást lehetővé tevő többnyire lapra szerelt csomagolásban kerül kiszállításra. Akár ingyen is házhoz szállítjuk országszerte. Rendeljen bababútort, babagyat, kiságyat, pelenkázó komódot Budapesten, Székesfehérváron, Sopronban,Szombathelyen, Szegeden, Pécsett, Debrecenben, Miskolcon, Nyíregyházán, Kecskeméten, Szolnokon, Kaposváron, Nagykanizsán vagy bárhol az országban. A gyerekszoba minden elemét Budapesten emeletre is felvisszük és vállaljuk az összeszerelését is.
A napokban mondta egy kedves debreceni vásárlónk, hogy a legjobb befektetés KIKOL gyerekszoba bútort vásárolni. " 30.000 Ft-ért vettem a hosszabbítható Barba babaágyukat, két gyerek felnőtt benne, és még az interneten 25.000 Ft-ért eladtam. Reméljük Önt is, aki most e sorokat olvassa, hamarosan az elégedett KIKOL babaágy, kiságy illetve bababútor vásárlók körében köszönthetjük.
További nagy előnye az általunk gyártott gyerekszoba bútoroknak legyen az babaágy, kiságy, kombi kiságy, pelenkázó komód stb., hogy a gyerekkel együtt nőve ifjúsági bútorrá alakítható. Hosszú éveken át kiegészíthető az új igényekhez igazodva, illetve sok eleme, mint például az emeletes ágy, a kombi ágy stb. átalakítható a szétszerelést követően.

Legjobb babaágyat, kiságyat szeretné babaszobájába, gyerekszobájába? A Bútoráruházban megtalálja.